Posledných 6 mesiacov necítim hlad

24. sep 2024

Ahojte, posledný pol rok necítim pocit hladu. Zachádza to do miery kde si uvedomím že som už tretí deň nič nejedla. Keď už aj zjem tak niečo malé. Čo s tym? Nejaká rada? Ako sa naučiť na nejaký režim jedla?

deti95060810
24. sep 2024

máš aj nejakú diagnózu? z čoho to máš? z bolestí žalúdka, alebo zo stresov...
môžeš to mať aj z liekov...
3 dni nejesť je aj dosť, váha ti musí letieť dole rýchlo... v lete som mala podobné problémy tak som si kupovala aspoň nutridrinky.

hugoboss1923
24. sep 2024

Možno by pomohlo sledovanie programov o jedle. Na YouTube stačí do vyhľadávača napísať Matt Stonie a nájde ti kopec jeho videí, kde sa napcháva dobrotami.

autor
24. sep 2024

@deti95060810 Ďakujem za odpoveď. Ale nie nemám žiadnu diagnózu. Mám novú prácu a zvyknem odchadzat z domu pred 8 ráno a domov pridem až o 22 so všetkým všudy. A tým som sa odnaučila jesť, kedže večer sa len osprchujem a musim isť spať aby som mala energiu na dalši deň.

sisska96
24. sep 2024

nemáš obedňajšiu prestávku?

autor
24. sep 2024

@hugoboss1923 s jedlom sa stretávam celý deň kedže pracujem v gastre. Ale ani tá voňa ma nepriláka aby som sa najedla.

autor
24. sep 2024

@sisska96 Samozrejme mám. Ale ako hovorím, zabúdam na jedlo. Moja prestavka vyzerá tak že si zapálim, dám kavu a idem dalej

deti95060810
24. sep 2024

sa čudujem že nemáš problémy...ja som sa cítila slabá keď som nejedla 4 dni....lekár mi doporučil piť aspoň sladkú vodu - myslím tonic, colu a pod.
kúp si aspoň hroznový cukor...

alenka2101
24. sep 2024

Ja zase naopak..citim hlad skoro stale 😊

hugoboss1923
24. sep 2024

Popravde, cigareta s kávou ti chuť do jedla rozhodne nepridajú. Možno v tom bude ten problém.

autor
24. sep 2024

@deti95060810 Presne toto, celé dni pijem sladené nápoje. Neviem sa od toho odnaučiť a myslím že už od mala pijem sladké vody.

autor
24. sep 2024

@hugoboss1923 To si plne uvedomujem. Ale tak isto doma je to rovnako.

vler
24. sep 2024

Zarabas si na zdrav problemy ked neprijimas skutocne ziviny a iba sa ladujes cukrom

hugoboss1923
24. sep 2024

Nemáš problémy v práci? Nestrpčuje ti tam niekto život?

autor
24. sep 2024

@hugoboss1923 Máme veľmi super až kamarátske vzťahy. Sme tam skoro iba samé ženy.

januska12323
24. sep 2024

Nemáš hlad lebo neješ, telo si už zvyklo. Nastav si pripomienku a strč nejaké malé tyčinky do tašky. Postupne prejdeš na normálne jedlo.

autor
24. sep 2024

@januska12323 Skúšala som budíky :( No vždy to skonči len pri nejakej oplátke.

loliki
24. sep 2024

Štítna žľaza je v poriadku? Akože dobre by mi padlo aspoň pol dňa necítiť hlad. Ja sa po káve musím najesť, lebo príde na mňa taký hlad, že by som odpadla. Ja radšej nepijem kávu.

autor
24. sep 2024

Tak niesom zase velký fanušik kávy, ale maximálne 1-2 šalky za deň.

autor
24. sep 2024

Pri tom váha mi stále stojí. Vobec nechudnem.

autor
24. sep 2024

@loliki Ano štítna je v poriadku, tú mi kontrolovala tesne predtým ako som nastúpila do práce

vanilkovazmrzka
24. sep 2024

To by som chcela aj ja 🙂

vanilkovazmrzka
24. sep 2024

A ak nemas z jedla vycitky, alebo sama vies, ze jest treba a najes sa normalne ked si spomenies, potom si nastavuj v mobile pripomienky 3x denne a najedz sa ked ti zapipa mobil.

nenne27
25. sep 2024

Nechudnes lebo prijimas asi velke mnozstvo cukru zo sladenych napojov

guudy
25. sep 2024

Neboj, pri takomto ‘stravovani’ ti onedlho zacnu padat vlasy, lamat sa nechty, budes mat osteoporozu, postupne ti budu pribudat zle fungujuce organy. Gratulujem, vyborna volba do buducnosti…👍🏼👍🏼

h2
25. sep 2024

To, čo robíš, je veľmi zle. Necítiš hlad, lebo si naliata cukrom. Nechudneš, lebo čo sa týka kalórií, nie si vďaka tým sladkým nápojom v mínuse. Ale neprijímaš žiadne živiny! Vitamíny, bielkoviny, tuk, vláknina... Do toho káva a cigy... zatiaľ nemáš problémy, lebo si zrejme ešte mladá. Ale toto sa dlhodobo nedá zvládnuť.

iwesska
25. sep 2024

Zarabas si na cukrovku,zal.vredy a este horsie gastroproblemy. Bez srandy. Nahrad sladke zbrndy vodou. Neverim,ze nebudes hladna. Preco by si aj bola,ked sa cely den ladujes cukrom? Telu je jedno odkial ho ma. A ak nepomoze,tak to treba riesit s lekarom,lebo toto je chore.