Ahojte, posledný pol rok necítim pocit hladu. Zachádza to do miery kde si uvedomím že som už tretí deň nič nejedla. Keď už aj zjem tak niečo malé. Čo s tym? Nejaká rada? Ako sa naučiť na nejaký režim jedla?
Možno by pomohlo sledovanie programov o jedle. Na YouTube stačí do vyhľadávača napísať Matt Stonie a nájde ti kopec jeho videí, kde sa napcháva dobrotami.
@deti95060810 Ďakujem za odpoveď. Ale nie nemám žiadnu diagnózu. Mám novú prácu a zvyknem odchadzat z domu pred 8 ráno a domov pridem až o 22 so všetkým všudy. A tým som sa odnaučila jesť, kedže večer sa len osprchujem a musim isť spať aby som mala energiu na dalši deň.
nemáš obedňajšiu prestávku?
@hugoboss1923 s jedlom sa stretávam celý deň kedže pracujem v gastre. Ale ani tá voňa ma nepriláka aby som sa najedla.
@sisska96 Samozrejme mám. Ale ako hovorím, zabúdam na jedlo. Moja prestavka vyzerá tak že si zapálim, dám kavu a idem dalej
sa čudujem že nemáš problémy...ja som sa cítila slabá keď som nejedla 4 dni....lekár mi doporučil piť aspoň sladkú vodu - myslím tonic, colu a pod.
kúp si aspoň hroznový cukor...
Ja zase naopak..citim hlad skoro stale 😊
Popravde, cigareta s kávou ti chuť do jedla rozhodne nepridajú. Možno v tom bude ten problém.
@deti95060810 Presne toto, celé dni pijem sladené nápoje. Neviem sa od toho odnaučiť a myslím že už od mala pijem sladké vody.
@hugoboss1923 To si plne uvedomujem. Ale tak isto doma je to rovnako.
Zarabas si na zdrav problemy ked neprijimas skutocne ziviny a iba sa ladujes cukrom
Nemáš problémy v práci? Nestrpčuje ti tam niekto život?
@hugoboss1923 Máme veľmi super až kamarátske vzťahy. Sme tam skoro iba samé ženy.
Nemáš hlad lebo neješ, telo si už zvyklo. Nastav si pripomienku a strč nejaké malé tyčinky do tašky. Postupne prejdeš na normálne jedlo.
@januska12323 Skúšala som budíky :( No vždy to skonči len pri nejakej oplátke.
Štítna žľaza je v poriadku? Akože dobre by mi padlo aspoň pol dňa necítiť hlad. Ja sa po káve musím najesť, lebo príde na mňa taký hlad, že by som odpadla. Ja radšej nepijem kávu.
Tak niesom zase velký fanušik kávy, ale maximálne 1-2 šalky za deň.
Pri tom váha mi stále stojí. Vobec nechudnem.
@loliki Ano štítna je v poriadku, tú mi kontrolovala tesne predtým ako som nastúpila do práce
To by som chcela aj ja 🙂
A ak nemas z jedla vycitky, alebo sama vies, ze jest treba a najes sa normalne ked si spomenies, potom si nastavuj v mobile pripomienky 3x denne a najedz sa ked ti zapipa mobil.
Nechudnes lebo prijimas asi velke mnozstvo cukru zo sladenych napojov
Neboj, pri takomto ‘stravovani’ ti onedlho zacnu padat vlasy, lamat sa nechty, budes mat osteoporozu, postupne ti budu pribudat zle fungujuce organy. Gratulujem, vyborna volba do buducnosti…👍🏼👍🏼
To, čo robíš, je veľmi zle. Necítiš hlad, lebo si naliata cukrom. Nechudneš, lebo čo sa týka kalórií, nie si vďaka tým sladkým nápojom v mínuse. Ale neprijímaš žiadne živiny! Vitamíny, bielkoviny, tuk, vláknina... Do toho káva a cigy... zatiaľ nemáš problémy, lebo si zrejme ešte mladá. Ale toto sa dlhodobo nedá zvládnuť.
Zarabas si na cukrovku,zal.vredy a este horsie gastroproblemy. Bez srandy. Nahrad sladke zbrndy vodou. Neverim,ze nebudes hladna. Preco by si aj bola,ked sa cely den ladujes cukrom? Telu je jedno odkial ho ma. A ak nepomoze,tak to treba riesit s lekarom,lebo toto je chore.
máš aj nejakú diagnózu? z čoho to máš? z bolestí žalúdka, alebo zo stresov...
môžeš to mať aj z liekov...
3 dni nejesť je aj dosť, váha ti musí letieť dole rýchlo... v lete som mala podobné problémy tak som si kupovala aspoň nutridrinky.