Dobrý deň chcela by som sa spýtať ohľadom srdca pretože mi posledné 3 dni bije okolo 90-100 za minútu, bola som aj na vysestreni EKG, sono srdca a podobne… máte niekto s tým nejakú skúsenosť?
@karolinka234 ja to mám tiež vyšetrenia boli ok teraz mám 5 dňový holter
ja som mala dva tyzdne az 134 kazal mi uzivat magnezium.samozrejme ze nepomohlo .tiez mi robili ekg a dr mi povedal ze do 100 je este v norme.Nakolko mi to velmi behalo vysoko dostala som lieky .Staci mi polka tablety a je to v pohode,takto mi to zacalo behat po kovide do vtedy bolo vsetko v poriadku
ja som tiež mala vyše 100, 1/2 tabletky to upravilo/vraj by sa to do pol roka malo upraviť/ tiež som bola na ekg a sono srdca, ešte odporučili skontrolovať štítnu žlazu
@karolinka234 ja, ked mavam.od 90 a viac, tiez to citim, dakedy uplne bez dovodu ho mam taky..ale mala som aj holter .my to ale mame.v rodine.. moj bezny je 70-85..
Skus si dat magnezko.. take silnejsie .
Ja mam aj HIT a aj pri nej to byva caste.. plus som sa dozvedela, že aj keď sa dlhodobo malo hybes, tak ten tep býva vyšší, lebo telo si odvyklo od záťaže.
@karolinka234 tetanu nemáš? Pripadne stačí len stresové obdobie. Ja som mávala nad 100.