Posledné dni sa cítim smutná, bez energie až frustrovaná

8. dec 2024

Ahojte prišla som si po radu.. Posledné dni sa cítim smutná, bez energie až frustrovaná. Nič sa mi nechce a som nepríjemná. Štve ma to, ja som energický človek.. Môže to byť aj tým, že som sa pred pár mesiacmi rozišla s ex, ktorý bol úžasný človek, len boli tam rozdielne pohľady do budúcna.. Toto ma zasiahlo, pretože nájsť dnes niekoho, kto má podobný pohľad na svet a hodnoty mi príde náročné. Ďalšia vec, prestala ma baviť práca. Cítim sa v nej nedocenená, finančne aj akokoľvek inak.. Pochvaly minimálne a ľudia si len sťažujú a neocenia pomoc a to dobré čo pre nich robíme. Taktiež začínam cítiť, že túto prácu nebudem chcieť robiť do konca života.. Tento víkend som na tom tak, že nemám chuť ani nikam ísť lebo je zima a nemám náladu ani na kamarátky a počúvanie ich problémov (stále to isté dookola). Čo s tým? Ďakujem...

tundra
8. dec 2024

Keby som vedel poradit,dam si to patentovat a ver mi,za chvilku som milionar😉

madeincssr
8. dec 2024

Ist niekam, kde ti to urobi radost, kde pookrejes: pekne mesto, poznavacka, prijemny termal, pomotkat sa po obchodoch, zajst na vystavu, do muzea, do galerie. Kludne na 2-3 noci (zobrat zo 2 dni dovolenky, ak sa ti da). Ist s niekym kompatibilnym kamsi do prirody (najma ak je slnecno, ako dnes).

svetlonos
8. dec 2024

Mne na takéto stavy super pomáhali komédie, kludne aj filmový maratón, dobre pitie, jedlo, kludne donáška a kolac.
S tou pracou je to uplne normalnr. Volíme školu, o živote vieme ort a mame to robiť cely zivot. No to tak. Daj sa do kľudu a poukazuje, co by si chcela robiť.
Stále tu melie dookola, chod na krv, zistiť stav feritinu, minerály vitami. Co chyba doplniť. Vitamíny B12 C D Magnezko Zelezo!
Zisti ako dávkovať a samým odstupom. Mg a železo s 2 hodinovým. Železo s Cečkom a nepiť pri tom kofeinove nápoje ani mliečne výrobky.
Komédie zlepšuje náladu ajvtak. A tiez som v tom období nebola schopná počúvať a riešiť problémy kamosiek, co mi nikdy predtým nevadilo, rada som vypočula.
Doplnila som presne co som ti napísala, zvazila zmenu prace a urobila si rekvalifikačný kurz.

ivkaui
10. dec 2024

Napíš mi správu