Ahojte,
Posledné dní mam tep stále okolo 110-120/min, a často sa mi točí hlava, mam slabosť. Tabletky nemam žiadne. Dá sa aspoň nejako dočastne znížiť tep ? Pomôže magnézium ?
@fairyprincess mám ☹️, ale tak viac ako 9 mesiacov som nemala žiady problem, pomaly som prestala brať magnezium, všetko bolo OK, jedine, že to začalo znova ale pred tym ten tep bol len keď ma chytil tetanický “atak”, teraz pár dni vkuse mi srdce z hrude ide vyskočiť.🤷🏻♀️
Stres nemáš? Aj vtedy sa zrýchli tep. V tom prípade pomôže neurol. Inak to magnezium a hladanie príčiny. Tlak máš aký?
@lalenka33 praveže väčšinou som uplne v kľude, iba to zdravie ma stale stresuje, čim si nepomaham. Tlak mam naopak nízky 80/50, max 110/70.
Skús ísť k doktorke a nech ti spraví EKG. Ja mám tiez vysoky pulz, žiadny iny problém a zistili mi srdcovú vadu . Ale môžeš to mat aj z tetánie. Skús to magnézium a keď nezaberie, tak smer lekár.
Vitamín C selén zinok magnézium.
ak mas tetaniu, tak to je potom jasne, treba doplnit znova magnezium - ja to mam tiez tak, hned sa mi zvysi tep, ak ho nemam dostatok.
@fairyprincess ďakujem, dnes už trocha lepšie 🙂
magnezium sa dava na znizenie tepu. Ale bolo by dobre najst pricinu.