Posledné dni sa mi tak divne dýcha , nieže by sa mi tažko dýchalo ale viem to vysvetliť tak že mám častu potrebu sa nadychovat proste na maximum ako keď je človek zadychany, vždy musím spraviť veľký nádych ale aj po tom nádychu mám taký pocit ako keby som bola len poloviče nadychnuta , také ako keby zároveň zadržujem dych a plus sa snažím nadýchnuť , úplne najviac ako môžem sa každých pár minút musím nadychovat ale taký ten pocit nadychnutia je tam polovičný , no inak to vysvetliť neviem .... Mali ste to niekto ? Je to na lekára ?
Áno. Treba ísť obvodného, že je sťažené dýchanie.
Isla by som, ale teda casto to byva priznak nervovej unavy alebo zacinajucej panickej poruchy. Dobre to poznam, u mna je to nervove, a poznam aj inych ludi, co to takto maju. Ale sla by som, samozrejme dovody mozu byt aj ine.
U mňa to bola začinajúca panická porucha. Ale áno choď k lekárovi.
Určite treba ísť k lekárovi ... u mňa sa takto začala prejavovať astma ...
Na EKG by som sla. To je v ramci preventivky, ktoru si mozes zaroven poriesit
Mne takto zacala tetania, neskor panicka porucha
Chod k dr, ale je to skor nieco podobne ako dychova neuroza. Spojena s psychikou. Takze zvolni, sportuj, magnezko kazdy den a ak riesis nejake tazke obdobie, kludne psycholog, meditacie. Dychove cvicenia, vela vetraj a chod na testy k dr. Snad nefajcis a nie si ani v takom prostredi.
mam to iste od jesene, bola som na vsetkych moznych vysetreniach a nic nezistili.. ze je to asi psychika..
ja to mávam aj z chrbtice, keď ma sekne medzi lopatkami, sa mi potom nedá dobre dýchať, resp dýcham len tak plytko a nudím sa občas tak nasilu na max. nadýchnuť a stále zivam
asi aj áno..