Ahojte prosím vás budem možno za smiešnu ale môže sa kŕčok nejak poškodiť? Pri sexe alebo pri používaní kalisku? Môže dôjsť až k takému mechanickému zraneniu ze bude musieť ísť operačne von alebo aj s celou maternicou? Nie som sprostá ani nič ale tento strach v sebe nesiem od začiatku sexuálneho života keďže väčšina môjho styku za život bola bolestivá. Rada by som počula logicky argument pripadne názor odborníka na danú otázku. Ďakujem
@jaskolka pýtam sa pretože vlhká som stále nad mieru aj v bežnom stave nie ešte počas sexu to aj dvojnásobne. Tak ma napadlo ci to nebude krckom. Nemá tam co bolieť. Práve na to neviem prísť.
Žiadny drsný sex neprovozujem práve naopak. No strach tam je a neviem z čoho
A gynekológ sa nejako vyjadril? Určite by nejaké zmeny zistil a upozornil ta na to.
Ono pri sexe vždy penis narazí do krčku, a to môže byť v istých polohách nepríjemné, ale nemala by ti byt nejaká silná bolest.
Skus to spomenúť na gynde a uvidíš.
Pri normálnom obojstranne žiadanom sexe bez nejakých extra perverznych praktík, a bežnom používaní tampónov a kalisku je prakticky nemožné si poškodiť krcek tak, aby si musela byt operovana.
Pri nejakých zvláštnych hrubých praktikách môže hroziť mechanické poškodenie pošvy, krčka maternice aj samotnej maternice. Bol prípad, že ženu brutálne zneužili sklenenou fľašou, a skutočne jej museli odstrániť maternicu, lebo hrozilo vykrvacanie a sepsa.
Môže nastať aj pri násilnom, hrubom sexe nejaké poranenie.
Co sa týka bolesti pri pohlavnom styku, tam zrejme máš iné dôvody a príčiny, ako to, že by si mala po ranený kŕčok maternice.