Posilka aj keď som veľká?

4. mar 2020

Ahojte, po pôrode som pribrala viac ako počas tehotenstva
Myslite, že so skoro 100kg môžem chodiť do posilky?🥺
Strašne sa za seba hanbím že to takto dopadlo
Sme malé mesto a všetci budú hneď vedieť že chodím cvičiť 🙄

amelia000
4. mar 2020

A co ta trapia ostatny? Budes to robit kvoli nim ci kvoli sebe? Alebo myslis ze vsetci cvicia doma a az ked maju 90-60-90 tak sa idu ukazat do fitka? Len smelo do toho a kto jak zazrie ti moze byt jedno 🙂

autor
4. mar 2020

@amelia000 väčšinou tam sú ľudia, ktorí sú chudí 🙄 aspoň tak mi vraveli všetci že ja tam nemám čo robiť

0silvia0
4. mar 2020

to čo sú za reči? Chodím do posilky a sú tam rôzni ľudia, chudí, mľandraví, aj tuční. Jedni rysujú svaly, iní formujú telo a iní dokonca chudnú. A kto ti akože vravel že ty tam nemáš čo robiť?

tyrkysova_kobyla
4. mar 2020

No, v podstate to iste, co odcvicis vo fitku, vies aj doma 🙂 ale k teme, ja chodim na take skupinove cvicenia s cvicitelkou kde su len zeny, a teda su tam rozne vahove aj vekove kategorie, skus nieco taketo mozno pohladat 😉

lula313
4. mar 2020

Tak cvic doma, buď fitshaker, alebo nejakú výzvu z youtubu

barb06
4. mar 2020

a čo keď budú vedieť, že chodíš cvičiť? to je hanba, chodiť cvičiť? určite do posilky chodia aj iní ako chudí; alebo začni cvičiť doma, aj to je riešenie

janula3000
4. mar 2020

Ahoj, neviem ako si zdatná čo sa týka cvičenia a úpravy stravy ale ja byt tebou by som sa najprv poradila s nejakým trénerom aby ta naviedol čo a ako robiť, lebo ak pôjdeš cvičiť na vlastnú päsť a nebudeš to robiť správne plus neupravis jedálnicek, nebudeš vidieť žiaden výsledok a len ta to bude frustrovat a demotivovať. Inak veľmi efektívne sa dá cvičiť aj doma s vlastnou váhou, mne osobne tréner povedal, že človek ktorý nevie zvládnuť kliky alebo drepy nemá čo robiť v posilňovni na strojoch... ale samozrejme sto ľudí sto názorov.

romanapb
4. mar 2020

Presne, posledné čo ťa má trápiť je názor okolia. Buď je človek moc tučný, moc chudý, alebo je nonstop v posilke alebo nerobí pre seba nič....Keď bude niekto chcieť vždy si nájde dôvod na kritiku. Robíš to len pre seba, svoje zdravie a dobrý pocit 🙂... Do posilky chodia rôzni ľudia, ak sa necítiš dobre sama choď s kamoškou alebo si zaplať trénera na začiatok, aby ti niekto ukázal ako správne cvičiť. A keby ani to nepomohlo kúp švihadlo, ketlbell a cvič doma podľa videi. Držím palce

fokuska
4. mar 2020

Takze ak ostatni budu vediet, ze priberas a kysnes doma a nic s tym nerobis, tak to je v pohode, niet sa za co hanbit. Ale ak ta uvidia v posilke a budu vediet, ze sa chces dostat do formy, robis nieco pre svoje zdravie a cvicis, to bude hanba?

martinka13
4. mar 2020

No u nas v posilke sú všetky vahove a vekové kategórie. Absolútne to nerieš

dzupi898
4. mar 2020

kašli na to, že sa budú pozerať, možno ťa bude aj niekto riešiť, ale radšej mať snahu so sebou niečo urobiť, ako nerobiť a ľutovať sa doma 🙂

denduk
4. mar 2020

Ahojte. Necitala som uplne celu konverzaciu, ale na zaciatok by som ti odporucila rychlu chodzu pripadne bez ak zvladnes, tak schudnes najrychlejsie. Ale ak chces do posilky vobec by som neriesila vahu alebo vyzor. Podla mna je chvalihodne ze chces chodit.

denduk
4. mar 2020

*beh

denduk
4. mar 2020

Drzim ti palce

missdiva
4. mar 2020

JASNE, ZE MOZES! na to fitka su!

autor
4. mar 2020

Ďakujem babyyy, no do posilky som nechodila vôbec, mam spravený jedálniček a ide so mnou kamoška- cvičí roky 😘
Tak radšej pojdem do posilky, lebo doma mam malého a nedá sa nikdy, tak ho dám babke so slovami nebudem doma a pojdem cvičiť))

ibrunova
4. mar 2020

Môžeš skúsiť aj nejaké kardio, nejakú skupinovku, aj to je fajn, pre mňa lepšie ako činky.

erickatt
4. mar 2020

Ser na ostatnych. Ty si dolezita...

missviolet
4. mar 2020

@janula3000 preco by nevedela kliky ci drepy? Mam aj o trochu viac nez ona, ale zvladam oboje 🙂 netvrdim, ze rovnako vela ako ked som mala 60kg... tak mozno je to aj jej pripad ze kludne do toho fitka moze ist.

aylinn
4. mar 2020

"Sme male mesto a vsetci hned budu vediet ze chodim.cvicit" ??😁 to myslis vazne? A to je hanba chodit do posilky a starat sa o seba?.. ja uz nechapem niekedy ozaj 🤔

janula3000
4. mar 2020

@missviolet ja nehovorím že konkrétne ona ich nezvládne, napísala som čo mi povedal tréner a povedzme si na rovinu technicky správne zvládnuť cviky s vlastnou váhou zas nie je až take jednoduché, dodržať správne držanie tela a správne dýchať atd. Jasne že kliky aj drepy dokáže spraviť každý bez ohľadu na váhu ale či sú robené ako majú byt aby k niečomu viedli a naopak si človek nespôsobil zranenie to už je druha vec.

simca06022011
4. mar 2020

Ano kludne tam mozes ist a kasli na to kto si co povie.. keby bol kazdy chudy, na co by tie posilovne boli??? Otazne je ci ta vasa posilovna ma trenera, co ta to nauci, aby si si neublizila... hanba je ked s tym niekto nic nerobi a zatvara sa doma... nie ked to chce zmenit. A neboooj ked budes fesanda vytrenovana, to este budu reci :DDD

taga
4. mar 2020

Myslím, že ty do toho fitka chces ísť, a to je super! Určite chod! U nás vo fitku bežne chodia aj panie v rokoch, čo sa kľudne blížia aj k tej 100ke, a čo!? Za mňa sú činky lepšie ako beh (neodporúča sa pri vyššej váhe myslím na začiatok) alebo kardio stroje. Ja by som ti odporúčala trénera a normálny silový tréning.. keď hovoríš, že kamoška má odcvicene, tak to skús s ňou.. aj keď kvôli správnej technike cvikov by som na začiatok zainvestovala do trénera.. keď sa zabehnes, bude to parádny pocit, ísť si poriadne zacvičiť 😉

caroline_
4. mar 2020

To je ako keby sa niekto smial chorým, že išli k lekárovi :D

eliska13
4. mar 2020

Určite choď😀hanbiť by si sa mala, keby si s tým nechcela nič robit ostatných si nevšímaj ty si tam kvôli sebe

kvietocek05
4. mar 2020

Posilka ti prospeje.. Fyzicky a aj psychicky sa tam dá odpocinut lebo je nutné sa sustredit na cvik. Doma dieťa stále vyrusuje. A keď kamarátka cvičí roky všetko ta naučí. Zo začiatku urcite s nou alebo trénera si zaplatiť aby si viac škody ako úžitku nenarobila. Zachvilu ta to tak chytí že si nebudeš vedieť predstaviť život bez cvičenia.. Držíme palec ☺️

wetsel
4. mar 2020

Veď do fitka sa chodí preto aby človek schudol, aby si urobil radosť, nerieš nikoho. Viem, nájdu sa aj takí čo tam cvičiť nechodia, ale chodia sa len fotiť, ale sústreď sa len na seba a bude ti dobre 🙂

lucia851
5. mar 2020

Ja mam tiež 100 kg a chodím medzi ženy na zumbu, je to super

lune
7. mar 2020

Ahoj tak ja mam o trochu viac ako polovicu kg z Teba ale nepisem to aby som Ta vysmiala. Ja osobne by som sa 'bala' ist do posilky aby na mna necumeli co cvicim ako cvicim atd. Po zime zacinam rychlou chodzou, potom pomaly beh a predlzujem vzdialenosti. Popritom plavam, chodim na prechadzky. Minule som dostala na testovanie kartu Multisport z prace a isla som ocekovat ze co by som dala. Takze som zasla do Unimuv-u a cvicila s fyzioterapeutkou (bezne skupinove cvicenie) skor zdravotne na drzanie tela a proti bolestiam chrbta. Mali tam aj program na analyzu zlozenia tela, podologiu, plan treningov + jedalnicek atd. Len je to drahe. Dalej som dala kruhovy trening (len zeny) a tam uz boli aj pos.stroje a bola to makacka. Tiez mi vyhovoval Pilates. To ze mas s kym ist je SUPER. To ze chces zacat je SUPER. Len to neprepalit. Zmenit stravu dokazes ak mas pevnu volu, zmensit porcie tiez. Drzim palce aby si nasla nieco co Ta bude bavit a vytrvas v tom.😌

stanulienkat
7. mar 2020

To je super,ze si sa odhodlala. Kasli na to,co si ludia myslia. Nato posilky su,aby sa cvicilo. 100 kil je dost. Ja mam 171 cm a 53 kg a neviem si predstavit ani 70 kil,nieto este 100. A hlavne uprav jedalnicek. Drzim palce.