Póry na tvári

dynnora
26. feb 2017

Ahojte, prosím vás, čo vám pomohlo na póry? Existuje vôbec niečo? Mám dosť veľa na nose a lícach :( . Za každú radu ďakujem 🙂

vrana80
26. feb 2017

Ahoj, skus kremy ktore neobsahuju olej a potom specialne pore minimizer, samozrejme najdes aj v tych dostupnejsich znackach, fajn je napriklad Baby Skin od Maybelline. Mne pomahala dermabrazia, len to treba chodit pravidelne a poslednych 5 rokov nebol na to cas😀

valy
26. feb 2017

aj peeling asi trochu pomaha, mne trochu pomahal clarisonic, ale potom sa mi pokazil bohuzial. chcem si ale kupit novy

lolonka
27. feb 2017

z nivey sú dobré tie lepky...mne tie lepky vytiahnu toho strašne veľa, skús

kacenka2803
27. feb 2017

Skús píling a čistenie pleti

dynnora
autor
27. feb 2017

Kočky, pomohlo vám čistenie pleti u kozmetičky? Ak áno, aj nejaká konkrétna metóda? Ďakujem.

dharmasanata
27. feb 2017

@dynnora no kozmetička pekne vyčistí ale mne sa nejak to maxivo rychlo robí a keby som chcela mať vzdy takú čistú tvár musela by som u nej byť dvakrát do mesiaca...ale možno ak dlhodobo človek chodí tak je to lepšie...ja chodím kratko tak neviem ešte povedať

dharmasanata
27. feb 2017

@dynnora *mazivo a ešte zabudla som dopísať mne tlačí ručne plus ultrazvuk

valy
27. feb 2017

@dynnora klasicke cistenie urcite pomaha

vrana80
10. mar 2017

klasicke cistenie mne velmi pomaha, len ja by som mala chodit kazdych 4-6 tyzdnov a nebola som uz pekne dlho...teraz by kozmeticka mala kopec prace😉 peeling je super ten robievam tak raz, dva krat do tyzdna.

valy
11. mar 2017

@lolonka akurat by bolo super, keby ich robili vacsie, mne to zakryje len malinku cast

petraslov
11. mar 2017

Aj toto je účinné, mám to na sebe odskúšané 😉

petraslov
11. mar 2017
lia82
5. jan 2020

@petraslov Po 5 minútach umyť, alebo je to maska zlupovacia ?

petraslov
5. jan 2020

@lia82 umyť to treba, nešlo mi to zlúpnuť.

milamimi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz