Ahojte prosim vás v lete sa ku mne pocas pn nedostala socialka kvoli tomu ze som spala a nepocula som buchanie na dvere. Zvoncek nemame. Bolo to posledny deň mojej peenky a po telefóne sme sa s pani dohodli ze teda nevyvodi dôsledky ale mam odstranit prekazky na svojej strane a zaviest zvoncek atď. Teraz som si našla listok žltý v schranke zo socialnej poistovne do vlastných rúk a bojím sa že je to pokuta, na postu mozem ísť najskôr v pondelok. Dovtedy od strachu umrem. prosím vas myslite si že je možné že mi nakoniec dali pokutu po 3,5 mesiacoch?? Medzitym som už raz bola pn a normalne mi vyplatili vsetko a nijak ma na nič neupozornili myslela som že je to vybavene. Ci len hystericim a je to nieco ine?
@aandrea9 momentalne nie
možné to je... eurá sa hľadajú všade...
@deti95060810 chapem ale po 3,5 mesiaci? Odvtedy som bola raz pn a normalne mi poslali aj peniaze a aj postou vymeru, nic ine k tomu neposlali.
Mam strach ale nedavno mi napriklad poslali doporucene list, ze mali zle napisane moje rodne cislo a ze to opravujú..tak sa snazim si nahovoriť ze to tiež bude daka somarina tohto typu
takto to nefunguje, socialka pokuty nedává, nevyplatila by ti PN, a možno budeš musieť niečo vrátiť. Dozvieš sa ak si vyzdvihneš list.
@hugigugin ale oni mi pn vyplatili, dokonca o dva mesiace neskor mi vyplatili dalsiu pn bez problemov. Citala som ze mozu udelit pokutu od 100eur
Toto je choré tieto kontroly,aby človek ani z domu nemohol ísť
Podľa mňa sa to toho netýka, nakoľko ti už vyplatili PN. Ak by bol nejaký problém s porušením liečebného režimu, tak by ti tú PN vôbec nevyplatili. Ale to je len môj názor, nemám s tým skúsenosti. Daj vám potom vedieť
@minenkak ja som bola chora nikde som nebola 🤷 len ked pani povedala ze teda keď je to posledny den tak nech si dam zvoncek a oznacim schranku a hotovo ze to nebude riešiť. Bol koniec júla teraz je skoro polka novembra snad to nie je daka pokuta
@petracandle ano dám dakujem
Daj potom vedieť ako si dopadla?
@1andrea111 áno dám vedieť len mám strach z toho
Nestresuj,otvor jednoducho list,prečítaj a budeš vedieť a ak bude problém jednoducho vyriešiš,čím skôr tým lepšie
@minenkak máš pravdu ďakujem ti
Daj vedieť
určite by ti nevyplatili dávku a potom neriešili ... to nedáva zmysel.
Nemyslím, že by to po takej dobe riešili. Nie si opäť PN?