Ahojte..Tak boli sme dnes na druhom vyšetrení ušiek keďže na prvom vyšetrení nevyhovel. Dnes na ľavé uško vôbec nič a na práve od 60db poslali nás na Kramáre stalo sa vám niekomu alebo máte podobnú skusenosť a ako dopadlo potom vyšetrenie na kradaroch? Poprípade keď máte načúvacie zariadenie či je všetko v poriadku nie sú nejako pozadu som z toho nesvoja
Dakujem
@anjelicek26 Bral antibiotiká silne pri narodení ktoré môžu ovplyvniť sluch a kvôli tomu sme boli na ušnom iba sa pýtam aké majú druhé skúsenosti a aby som vedela o tom viac to je všetko..
@deniskanajkrajsia nechaj lekara stanovit poriadnu diagnozu a od tohoto sa odrazte. Je prilis vela moznosti na nejake spekulacie. Ci rurky, ci nacuvaci pristroj, ci implantaty, ci posunkova rec, komunikovat bude. Ja viem, ze to cloveka vydesi, ale na to tu mame lekarov, aby pomohli.
ahojko my sme 3x po chorobe nemali dobre vysledky, potom uz ano. ale ak by tam bola aj porucha sluchu mudia urcit presne kde aka hlboká a co ovplyvnuje. moze rec, nakolko dieta ak nepocuje nevie napodobňovať zvuky a ani rozpravat dobre. neboj kym nic nemate potvrdene nestresuj. pomoze ti stranka www.nepocujucedieta.sk
@deniskanajkrajsia nerozumiem otazke. Aku ma diagnozu nase dieta neznamena a nema vplyv na to, aku bude mat to tvoje. Nas syn bol hluchy na jedno ucho a pocul na druhe len 40 percent. On mal ale zarasteny sluchovod (to mu operacne otvorili), a druhe zalahnuty bubienok (dostal rurky do usi), pocuje 100%, len kvoli tym uzkym sluchovodom chodime kazde tri mesiace na preplach.
Ale to sme my a nie vy, neviem, ako ste na tom zo sluchom a aky mate dovod nepocut. Moze to byt zavazny, ale aj takyto "banalny a lahko riesitelny" problem... nasho syna operovali do tyzdna, pol hodinovy zakrok v plnej narkoze... pockaj si na diagnozu a potom sa od toho bude odvijat vsetko ostatne. A k otazke pozadu - ano bol pozadu, recou, dlho. Po odstraneni "problemu" sa mu uz usta nezavreli...