Ahojte babi dávalite ste si niektorá teraz porcelánky? Ako ste si umývali zuby kým ste mali ihličky ? a celý čas ste to mali tak nachylne na vzduch ? A čo ste jedli ďakujem
Mne urobili najskôr otlačky, potom zbrzdilo, znova urobili odtlačky, podľa nich urobili korunky s podľa prvých odtlačkov tých starých zubov mu urobili inhned dočasne, ktoré som nosila kým neboli korunky hotové..
Uz existujú korunky na počkanie, ráno zbrúsia poobede nasadia.
@alfged ja som tak mala robené v pondelok zrbrusili a v stredu som už mala aj nasadené...len teda v utorok som išla rovno technické na skúšku a aj pri otlackoch bola ona...a to je už 10 rokov, teraz si idem tieto prerobiť a terajšia zubařka to tak expresné nevie, že dva týždne budem chodiť s náhradou...aj keby si priplatim neviem čo, nevie to urychlit
Nie kazdy vyhodi dost vysoku sumu za provizorne zuby. Moje 6 ks stali 120 e a nosila som ich 14 dni. V case rusok zbytocnost.
Ake ihlicky pre boha ved ti daju docasne korunky kym nebudes mat trvale
@renata1405
@whatever1
@desore ďakujem ale vraj sa za to priplaca či čo .. a keďže sa nosia ruška tak som to pokladala za zbytočne .. nuž ale keďže mám tie ihličky ako brutál to boli neviem ani poriadne piť vodu .. ako sa také zuby umývajú keď to boli?
Tak to veruze neviem mne hned po vybruseni nasadil nahradu to si neviem ani predstavit ostat s tymi ihlickami skus aspon vyplachovat repikom alebo zavolaj do ambulancie
@janka54321 Jasne, nie všetci zubári s tým robia, bola to len info zakladateľke, že existuje aj takáto možnosť. Len podľa ´ďalšieho príspevku ich už má zbrúsené takže je to bezpredmetné.
@larovnik ja som si tým teraz prešla .zuby síce zirkonova korunka,8ks ale postup rovnaký .
Pila som jediné so slamkou,jedla letné polievky alebo úplne malinké kúsky som si opatrne vkladala .málinko som jedla,nedalo sa .vďakabohu za rúška,nosila som ich aj von a tak bol aj ten vzduch znesiteľnejši.
Veľmi držím palce nech to máš čo najskôr za sebou .
A k tej náhrade,ja som ju mala a mala som ju nasadenú raz .nedalo sa zvyknúť,suslala som a prišla som si smiešna .takže som zbytočne vyhodila peniažky.
@0silvia0 bohužiaľ stáva sa ..ja som mala v 13.rokoch úraz, kedy popraskala sklovina a už to išlo, mala som 27 a skončila som, ako autorka ...nie vždy je za takýmto problémom hygiena
@janka54321 ja ale nikde nepisem, ze je vzdy za tym hygiena. Moja mama tiez velmi mlada prisla o zuby po tehotenstvach, hoci sa vsade uvadza, ze tehotenstvom sa zuby nekazia, ze za to moze zla hygiena, ale ja si to nemyslim.
@evamarek77 a keď už ti šli nasadiť nové zuby tak keď ti tie ihličky čistili bolelo to ?