Porcelánové zuby

nuna2112
11. sep 2023

Ahojte žienky mám nové zúbky porcelánové už je to druhý pokus prvé boli mega hrube a veľké ale teraz čo mám tieto nové mám pocit že predný ľavý zub mi ide dokriva ja sa už zbláznim z toho zase to riešiť 😭 prosím poraďte čo robiť prikladám foto

sarita510
11. sep 2023

dobry den ,neviem vam pardit lens a chcem opytat ako ste riesili reklamaciu prvu? alebo ako predist hrubym ? manzel si ide dat robit a presne toho sa obavam ,stoji to neskutocne vela penazi a ak mu to urobia nahovno tak neviem

nuna2112
autor
11. sep 2023

@sarita510 tak ale nezdá sa Vám ten zub že ide bokom doľava? Mne len stačí Vás názor na tie zúbky čo Vy nato...tak prvé som hneď odmietla ako mi ich nasadili ešte sa ich snažil zbrusovat v ordinácii ale nepomohlo nakoniec mi povedal aj so svojou ženou že sa doma pohádali kvôli mojim zubom že sú naozaj nepekne ale bola tam aj chýba že mi zubár malo zbrusil zuby čiže som to musela absolvovať ešte raz a teraz sú fakt pekne tenké ale proste sa neviem stotožniť s tými prednými aj mám pocit že ešte trošičku kratšie by som prijala... Pre mňa je to tiež veľa peňazí čiže na Vašom mieste nech povie nech mu ich nalepí dočasne nie natrvalo že si ich chce najprv vyskúšať lebo mne napr pri prvých ani zhryz nesedel a boleli má moje zuby z toho strašne a doma poriadne pozrieť lebo v ordinácii je človek trochu vykoľajený aj z toho že všetci pozerajú na Vás čakajú čo kedy sa rozhybete lebo to chcú mať na prvý šup z krku ale sú žiaľ prípady ako aj ja ja som jednoducho povedala že ich nechcem a bodka

dettilv
11. sep 2023

@nuna2112 podľa mňa sú trošku väčšie🤭

nuna2112
autor
11. sep 2023

@dettilv hm ďakujem za názor a krivý sa Vám nezdá ten predný ľavý zub?

anita6666
11. sep 2023

Toto naozaj nevyzerá dobre. Fušerina poriadna🧐

ivkav5
11. sep 2023

Nechcem ťa sklamať, lebo ma to mrzí veľmi aj za teba, ale podľa mňa nielen ten predný je zle urobený.

anita6666
11. sep 2023

Mňa by zaujímalo,koľko si ten babrák za toto zaúčtoval,pretože to vyzerá ako tá plastova násada z Číny za 5€.

nuna2112
autor
11. sep 2023

@anita6666 a čo konkrétne prosím ? Dnes idem za technikom to opäť riešiť 😥

nuna2112
autor
11. sep 2023

@ivkav5 a môžte konkretizovať? Dnes idem za technikom to opäť riešiť

nuna2112
autor
11. sep 2023

@anita6666 ani nesrandujte až také zle to je? 1500€ za 10 zubov som dala

dettilv
11. sep 2023

@nuna2112 krivý nie ale možno o pol kilometra väčší🤔máte pravdu že niečo na ňom je iné a nie v dobrom. Za veľa peňazí by som veru nenechala len tak. Ste mladá, zaslúžite si pekne zuby☝️ Držím palce nech sa to vyrieši ☺️

anita6666
11. sep 2023

1500€????? Za porcelánové zuby? Už sa ani necudujem. Však len pre priklad 4 fazety na 4 zuby stoja cca od 1700-2200€. 🧐

nuna2112
autor
11. sep 2023

@dettilv veď práve a už som z toho na nervy naozaj mne sa tiež zdá iný ja neviem či inak zbruseny alebo krivý ale je vyšší určite než ten vedľa tak neviem 😥

nuna2112
autor
11. sep 2023

@anita6666 tak žiaľ ja si môžem dovoliť porcelánky som mama na materskej s dvomi deťmi hypo na krku atď manžel maká ale tak žiaľ ...čiže Vás názor čo je zle na nich keď tak pozriete dakujem

dettilv
11. sep 2023

@nuna2112 len sa nedajte odbiť. Stále to reklamujte. A 1500€je veru veľký peniaz, ja toľko nemám a som na RD. Keby ste boli nejaká staršia žena tak poviem ok, ale ste mladá. Držím palce ☺️

nuna2112
autor
11. sep 2023

@dettilv ďakujem pekne ja už som z toho taká v strede žeby ste mi neverili 😥

ivkav5
11. sep 2023

@nuna2112 sú všetky dosť veľké, ten predný je fakt krivý a ešte aj veľký…

nuna2112
autor
11. sep 2023

@ivkav5 veľké myslíte dlhé či že sú hrubé?

anita6666
11. sep 2023

Autorka,tie zuby sú celkovo zle na pohľad. Proste lacné šunty a podľa toho aj vyzerajú. Za takú smiešnu sumu nemôžeš predsa čakať hollywood smile efekt. Tej cene proste zodpovedaju. Aj keby boli súmerné a nie takto krivé,nič to nemení na fakte,že vyzerajú zle. ako komunistické, tzv.štatne zuby = vyklapacky babičiek,akurát,že tie babky mali aspoň nejaké a zadara. Sorry

lukbe
11. sep 2023

@nuna2112 nenapísala si,ktorý predný zub,ved píšem,že jednotka,dvojka,trojka...ja tam vidím vľavo krivo trojku, vpravo je väčšia jednotka oproti tej jednotke vľavo, ale to asi musel robiť tak kvôli pôvodným zubom, netuším, nie som zubár.

dota6
11. sep 2023

Ahoj, technik čo na to? Bola si aj za ním. Ja mám v predu mostík, teraz ho idem meniť a tiež sa obávam. Prvý sa prerábal na nikolko krát, pretože odmietam za toľké peniaze vyzerať ako syseľ :D ale ja som šla priamo za zubnou tech, porovnali sme, porozpravali sa a robila kym to nebolo fajn. Tiež boli dlhé a ja tak dlhé zuby nemám, takže sa dalej brúsilo a tiež sa skracovali. Jednoducho, je to ich práca aby to vyzeralo dobre, a tiež aby to plnilo svoj funkčný účel. Keď mi dala prvé, nevedela som rozprávať a zahryznúť.

nuna2112
autor
11. sep 2023

@anita6666 vieš cítim sa dosť na pc z toho a ako beriem tvoj názor ale žiaľ na fazety nemám ...musím si až pohľad niekde ako vyzerajú tie fazety o ktorých píšeš som v Tom laik myslela som že porcelánky si dnes stále dáva veľa ľudí 🤷 aspoň už keď tak píšeš tak povedz čo je také zle na nich na pohľad že podľa teba tak lacno vyzerajú? Idem za nich a každý názor beriem a budem múdrejšia nech to nepreraba na 5 x

nuna2112
autor
11. sep 2023

@lukbe vľavo jednotka keď sa pozrieš takto na fotku ako je ...Ja som práveže keď mala svoje tak som mala moju tú prednú jednotku do opačnej strany krivý akoby trochu prekrývala druhý zub čiže pravú jednotku

lukbe
11. sep 2023

Tak na fotke vľavo jednotka je asi tvoje vpravo,podľa mňa nie je krivý len väčší,neviem preco,aj ja mam jeden taky,ze trochu iný,ale taky bol i pôvodný.

lukbe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka1011
11. sep 2023

@nuna2112 nie je krivý, ale je väčší ako tá druhá 1ka. Viditeľne. Mne sa ináč páčia, až na ten jeden, ten to tam kazí.

nuna2112
autor
11. sep 2023

@lukbe a prosím ťa aký je rozdiel zirkón a porcelán? Mňa môj presviedčal že je to len drahšie preto ich pretláčaju zubári ale že nie sú neviem ako kvalitnejšie 🤷

nuna2112
autor
11. sep 2023

@janka1011 veď práve toto dakujem

lukbe
11. sep 2023

@nuna2112 vraj sú aj odolnejšie,porcelánová korunka sa mi už prederavila ci prešúchala.

nuna2112
autor
11. sep 2023

@lukbe fuha tak to som nevedela ja som dúfala že asp 10-15 rokov vydržia 😥