Ahojte žienky mám nové zúbky porcelánové už je to druhý pokus prvé boli mega hrube a veľké ale teraz čo mám tieto nové mám pocit že predný ľavý zub mi ide dokriva ja sa už zbláznim z toho zase to riešiť 😭 prosím poraďte čo robiť prikladám foto
@sarita510 tak ale nezdá sa Vám ten zub že ide bokom doľava? Mne len stačí Vás názor na tie zúbky čo Vy nato...tak prvé som hneď odmietla ako mi ich nasadili ešte sa ich snažil zbrusovat v ordinácii ale nepomohlo nakoniec mi povedal aj so svojou ženou že sa doma pohádali kvôli mojim zubom že sú naozaj nepekne ale bola tam aj chýba že mi zubár malo zbrusil zuby čiže som to musela absolvovať ešte raz a teraz sú fakt pekne tenké ale proste sa neviem stotožniť s tými prednými aj mám pocit že ešte trošičku kratšie by som prijala... Pre mňa je to tiež veľa peňazí čiže na Vašom mieste nech povie nech mu ich nalepí dočasne nie natrvalo že si ich chce najprv vyskúšať lebo mne napr pri prvých ani zhryz nesedel a boleli má moje zuby z toho strašne a doma poriadne pozrieť lebo v ordinácii je človek trochu vykoľajený aj z toho že všetci pozerajú na Vás čakajú čo kedy sa rozhybete lebo to chcú mať na prvý šup z krku ale sú žiaľ prípady ako aj ja ja som jednoducho povedala že ich nechcem a bodka
Toto naozaj nevyzerá dobre. Fušerina poriadna🧐
Nechcem ťa sklamať, lebo ma to mrzí veľmi aj za teba, ale podľa mňa nielen ten predný je zle urobený.
Mňa by zaujímalo,koľko si ten babrák za toto zaúčtoval,pretože to vyzerá ako tá plastova násada z Číny za 5€.
1500€????? Za porcelánové zuby? Už sa ani necudujem. Však len pre priklad 4 fazety na 4 zuby stoja cca od 1700-2200€. 🧐
Autorka,tie zuby sú celkovo zle na pohľad. Proste lacné šunty a podľa toho aj vyzerajú. Za takú smiešnu sumu nemôžeš predsa čakať hollywood smile efekt. Tej cene proste zodpovedaju. Aj keby boli súmerné a nie takto krivé,nič to nemení na fakte,že vyzerajú zle. ako komunistické, tzv.štatne zuby = vyklapacky babičiek,akurát,že tie babky mali aspoň nejaké a zadara. Sorry
Ahoj, technik čo na to? Bola si aj za ním. Ja mám v predu mostík, teraz ho idem meniť a tiež sa obávam. Prvý sa prerábal na nikolko krát, pretože odmietam za toľké peniaze vyzerať ako syseľ :D ale ja som šla priamo za zubnou tech, porovnali sme, porozpravali sa a robila kym to nebolo fajn. Tiež boli dlhé a ja tak dlhé zuby nemám, takže sa dalej brúsilo a tiež sa skracovali. Jednoducho, je to ich práca aby to vyzeralo dobre, a tiež aby to plnilo svoj funkčný účel. Keď mi dala prvé, nevedela som rozprávať a zahryznúť.
@anita6666 vieš cítim sa dosť na pc z toho a ako beriem tvoj názor ale žiaľ na fazety nemám ...musím si až pohľad niekde ako vyzerajú tie fazety o ktorých píšeš som v Tom laik myslela som že porcelánky si dnes stále dáva veľa ľudí 🤷 aspoň už keď tak píšeš tak povedz čo je také zle na nich na pohľad že podľa teba tak lacno vyzerajú? Idem za nich a každý názor beriem a budem múdrejšia nech to nepreraba na 5 x
Tak na fotke vľavo jednotka je asi tvoje vpravo,podľa mňa nie je krivý len väčší,neviem preco,aj ja mam jeden taky,ze trochu iný,ale taky bol i pôvodný.
dobry den ,neviem vam pardit lens a chcem opytat ako ste riesili reklamaciu prvu? alebo ako predist hrubym ? manzel si ide dat robit a presne toho sa obavam ,stoji to neskutocne vela penazi a ak mu to urobia nahovno tak neviem