Porazí ma od bolesti, podľa gynekológa bolesť nespôsobuje cysta

29. jan 2020

Ahojte. Bola som u gynekologa pred 2 dnami, kedze ma uz 2 mesiace trapili stupnujuce bolest vajecnika, nocne navaly so zimnicou a zmeny nalad. Raz slaba kratka mrcha 3dni inokedy jatky 8 dnove neskutocne bolestive. Neuzivam HAK.
Zistil ze mam malu cystu na tom vajecniku a mam nizko sliznicu maternice a povedal ze ci mam dostat menzes. No ten mi skoncil pred tyzdnom.
No mne sa dnes tie bolesti zhorsili velmi.
On mi nedal ziadne lieky, iba povedal ze ta cysta je mala a nemoze ma z toho tak boliet brucho a mam prist tesne po menzese.
No mne sa to nezda dako. Bolesti mam riadne teda nato ze mam mini cystu iba.
Neviem co robit teraz....Dake rady,skusenosti

syslik81
29. jan 2020

ist s[patky k dr ... co ti tu ine poradia...daj si ibuprofen a rano tam nabehni ak si neni spokojna s nazorom dr zajdi si k inemu

autor
29. jan 2020

@syslik81 a to len tak mozem ist k inemu dr po.nazor? ...ako.ja by som isla ale myslim ze ma odbije on nie je velmi dobry odbornik inac musim povedat.
Neviem teda ci ma.bez karty vezme iny

miriam1983
29. jan 2020

Bez na pohotovost.

sapetka
29. jan 2020

Chod na pohotovost a zmen gyndosa.

fiafia
29. jan 2020

Uz by som bola na pohotovosti

autor
29. jan 2020

Ja tiez ale nemam kde nechat deti..Nemam nikoho. Som na ne uplne sama

sapetka
29. jan 2020

Si zavolaj sanitku domov.. nemoze to byt slepak?

basullinka
29. jan 2020

Ani susedia? Treba rozmyslat, kde ich mozes nechat, takato bolest sa sama nevyriesi

davido
29. jan 2020

Bez na pohotovosť, mne takto praskla cysta celý deň som trpela v bolesti že veď vydržím ale večer sa už radšej šla a tam že kde som bola či chcem umrieť... 🙁 Inak ja som ani nevedela že vôbec nejakú cystu mám až tam som sa to dozvedela, praskla a vyliala sa do brušnej dutiny... 🙁 Týždeň som bola v nemocnici, zvažovali operáciu ale pekne sa to vstrebalo....

linda171
29. jan 2020

aku velku mas cystu?..ja som mala 5 cm sla von lapaorskopicky ale urcite som nemala take bolesti..vlastne v podstate skoro ziadne..podla mna to bude asi slepak alebo co,.

nerya
29. jan 2020

@davido podobne som na Tom bola, ale ja som došla až na pohotovosť s obrovskými bolesťami, už bola prasknutá a vyliata ale našťastie mala, taktiež sa to vstrebalo a bolo dobré za pár dní 😉 rozhodne by som skúsila pohotovosť, človek nikdy nevie pri bolestiach brucha... :-/

zuzi0911
29. jan 2020

Ja nechcem strašiť, ale mne takto praskol vajecnik koli tomu a múzeí ma operovať. Čiže ak sa bolesti moc stupnuli ísť na pohotovosť radšej.

katkka08
30. jan 2020

@zuzi0911 aké ste mali bolest a ako prišli a to že vám praskol vajecnik?

zuzi0911
30. jan 2020

@katkka08 bolesti som mala vyše týždňa. Samozrejme aj u Dr som bola.
V noci prišla veľmi silná bolesť, prudká a boleto to dosť výrazne. Tak sme bežali na pohotovosť a zistili to až pri operácii.
Ono mne nepomáha ani infuzia a Dr sa to nezdalo napriek tomu, že sono, krv som mala úplne v poriadku tak, či nechcem radšej dg laparoskopiou. Až tam sa zistilo, že mi praskol vajecnik spolu s cystou.

katkka08
31. jan 2020

@zuzi0911 a bolesti boli kde v podbrušku, alebo v boku

zuzi0911
31. jan 2020

@katkka08 viac v boku respo do stredu pod bruška sa to ťahalo a občas som citila cele podbrusko...