Ahojte ženy,včera som mala s priateľom sex, na konci pred jeho vyvrcholením ho zo mňa vytiahol a omylom mi dosť silno narazil do oblasti medzi veľké a malé pysky, bola som na wc, mala som trochu krvi na papieri,ale nepripisovala som to tomu(niekedy sa mi to stáva)... potom som to mala aj citlivé, pozrela som sa do zrkadielka a mám asi 2cm trhlinku,začervenanie medzi malými a veľkými pyskami, dávam si na to kalciovú mastičku, myslíte že máme ísť k lekárovi???? nebolí ma to,akurát je to citlivé pri sprchovaní...ďakujem
@sardinka335 prosím ta, ty co tu trepes o znasilneni???? :D
s tou krvou sa mi to stane mozno 2x za rok a aj to nie je pravidlom , moze to byt sposobene napr.aj nedostatocnou lubrikaciou
@sunnyday1111 Ak to bude dost krvacat aj po 12 hodinach, zvaz lekara kvoli zasitiu. A neboj, nebude stihanie za znasilnenie. Nehody sa stavaju aj pri dobrovolnom sexe. ;)
@charity nekrvaca mi to praveze vobec uz...
Znie to prinajmensom zvlastne, pokial teda na penise nema spicaty piercing. Lebo ja som trhlinku nemala ani po porode, tak sa mi to tazko predstavuje, ako moze vzniknut pri sexe.
Skusila by som sedavy kupel v nejakom repiku, nechtiku, alebo niecom takom co dezinfekuje a urychluje hojenie.
@bluka2 ver,že pre mna je to tiez prinajmenson divne... proste frajer mi narazil vrcholom penisu do tej oblasti... je to fakt len povrchove, vcera mi to trosku krvacalo,dnes je to uz ok, ale citlive...neviem ci ist s tym lekarovi ci nie
@sardinka335 😂😂😂😂 boze ty si drbnuta.. sorry nemyslim v zlom ale ake znasilnenie???????? 😂😂😂😂😂
@tobnuf ja som tiez nepochopila...a ani ak by to bolo myslene ako vtip to nebolo bohuzial vtipne
@sunnyday1111 a nie nesla by som ja k lekarovi ak to mas len povrchove. Pockala by som a ak by ta to bolelo tak potom by som isla ale myslim ze to sa to zahoji rychlo
@tobnuf ok,budem teda davat tu kalciovu masticku a hadam sa to rychlo zahoji 🙂 dakujem
Ja by som tiež nešla.pokial nekrvacas tak to nebude nič vážne.mne na praskliny zaberá detský alebo kokosový olej alebo sudocrem.neboj za pár dní si na to ani nespomeniem.a ak by to neprichádzalo chod kludne ku doktorovi.nehody sa stavaju.
@pehavcek dakujem, ved ja nemam problem s tym,ze by som sa hanbila k lekarovi, to ani prinajmensom 🙂 len som ostala naľakaná a zaskočená s toho,čo som si tam našla....lebo nejaku vyraznu bolest som necitila...
@sunnyday1111 človek sa niekedy vylaka, to je jasné.upllne chápem tvoju otázku či ísť alebo neísť k doktorovi keď s tým nemas skúsenosť.nechces nič zanedbať ale ani bežať zbytočne k lekárovi. Ja som skôr nepriamo narážala na ten podivný koment o znásilnení.ked má žena problémy nemala by mať obavy pred lekárom a uz vobec by ju nemali strašiť hororovymi scenármi. 🙂
@sunnyday1111 oblast tam dole je citliva, ja som sama asi 2 krat nechtiac rezla ziletkou, isla aj krv, ale osetris si to, a je dobre, nie je to na umretie a na ziadne hororove scenare...ked nekrvacas, hoji sa to, tak to bude ok...nehody sa stavaju, niekto ma ovzvlast citlivu pokozku...cize chce to klud...
Booze to su starosti take bludi tu pisat chod k lekarovi koho to zaujima ze ste mali sex zeny zobudte sa!!!!
No vidim že ste nepochopili ,,srandu,,. Drbnute ste akurat tak vy - jednak nechapave a jednak hlupe, ze sa s takymito intimnostami tahate po netoch, ktore si kazdy sudny človek vyrieši diskretne sam. Kto ma vediet ze krvacas len 2x ročne...pisala si ze ,,niekedy sa mi to stava,, ale škoda reči, zrejme to do teba vrazi hned ako sa mu postavi tak preto mas drobne poranenia na zliznici pošvy lebo inak nema ako drobné krvacanie nastať.
@sardinka335 ja suhlasim s tvojim nazorom. Vraj neexistuje sprosta otazka, ale ozaj ist za doktorom s tymto? A nezabudni sa opytat ci teraz nebudes neplodna z toho cirou nahodou. Sorky, ale ak by gynekologovia mali riesit taketo .... tak nemusia ani studovat. Sunnyday Vies ako sa ti to stalo. A druha vec na kazdu modrinu si capas kalciovu mast??? A naco? Co takto nechat nieco aj na prirodu. Neuveris, ale tvoje telo sa dokaze liecit aj samo. Ak chces riesit problem tak si ries to krvacanie po pohlavnom styku. Tam moze byt problem ak to teda nemate v oblube na tvrdo. Ak dostatocne "nemazes" tam tie moze ist o nejaky problem. Ak je tvoj partner len nedockavy, tak mu nariad rucne prace pred.
@rheuska presne ako píšeš. Ja uznavam, ze som to blbo napisala, lebo ked pride ku gynošovi s poranenim pošvy a povie mu ze to má zo sexu, tak čo si má ten lekar mysliet? No jedine ze to ma rada na tvrdo. Takyto pripad som raz čitala v nejakej poradni na nete - lekar im tam napisal ze to čo oni robia nie je milovanie ale ,,znasilnovanie,,. Len nech si tam naženie na krčok maternice nejake mikrotrhliny a potom len mozu byt problémy. Krvacanie po pohlavnom styku - nech aj 2x ročne treba aspon spomenut lekarovi. Ale samozrejme taketo male krvacanie moze sposobit aj nedočkavost pri sexe ako spominala nedostatočna lubrikacia, s ktorou by ale v takomto mladom veku nemal byt problém nakolko hladiny estrogenov ma ako mlada zena vysoke (pokial nema hormonalnu poruchu, čo nema, nespomina). Proste mládež ide hned na vec, kocur rýchlo do truby a neriešia suchost, bolest atd..lebo to ju muselo boliet ked občas krvacala, mladý priraza ako keby mal pri sebe Paulu Wild. A samozrejme asi nepoužíva antikoncepciu kedze ho musel rýchlo vytahovat...no a s týmto idem na internet.
@sardinka335 ale inak ty si strasne mudra 😂😂😂😂😂
@tobnuf jééj, vdaka za kompliment .... 😀 😀 😝 😝 😝 sak bud aj ty a nezavid.
@sardinka335 😂 ja mam taku sprostu povahu zavistlivu 😕 ale je super tolko veci ovladat 😂
dobrý deň. chcem vás poprosiť o pomoc. včera sme sa s kamarátom trochu opili a potom ma robil. Všetko bolo v poriadku kým som si nevšimla, že má ruku od krvy neskôr keď som išla na wc som zistila, že mám zväčšené asi pysky. potrebujem prosím vás radu. nemôžem poriadne chodiť ani ležať. krv mi už nejde, ale stále ma to dosť bolo hlavne keď sa hýbem. prosím Vás čo mám robiť?🥺
@sunnyday1111 viem že je to už starý príspevok, ale mne sa cez víkend stalo to isté ... Boli ste nakoniec u lekára? Zašívali vám to, alebo sa to samo zrastlo ...
@sunnyday1111 lekár ta prezrie a skonštatuje ze si znásilnená....
Mat po styku krv na papieri tiez nie je dobré, treba to riešiť. Ja by som koli tej trhline k lekarovi nešla, šla by som koli tomu občasnemu krvacaniu ked sa to zahoji.