Zdravím včera som sa trošku buchol do hlavy,a odvtedy sa strašne bojim ze to je nieco vazne,vsetci mi tvrdia ze v pohode lebo to bolo len kusok naraz..ale ja som taky ze mam skrabanec a uz si nahovaram...chcem sa spytat ked ma len sem tam zaboli to miesto konkretne spanok co ma bolieval aj doteraz lebo mam problem z krcnoi chrbticou...mal by som uz nejake priznaky po tom uraze aleho ako to je?dakujem za odpovedw
@taktotedanie nemal som nič okrem ranneho točenia hlavy ale to mam skoro každy den skrz krčnú chrbticu rana nekrvacala moc ani po uraze max.2 kvapky
@patrikvida ale bojim sa strašne
@patrikvida nechapem co riesite.. zbytocny strach a v podstate zbytocny prispevok vo fore..
@taktotedanie no bojim sa dost,naozaj nic sa nemohlo poskodit?
@patrikvida nie
@taktotedanie l3bo akoze ja som po tom naraze normalne do vecera robil a aj teraz som robim a v pohode len obcas zaboli
@patrikvida kedze bol uraz uz vcera, tak ak by to bolo nieco vazne, tak teraz urcite nepises na fora. Uz by si bol v nemocnici. Chapem, ze clovek ma stres, ale neries sa tolko. Udrel si sa, pamatas si, co sa stalo, neodpadol si, nezvracal si, normalne si sa rano zobudil, takze s pravdepodobnostou bliziacou sa k istote ti absolutne nic nie je.
@patrikvida opakujem svoju odpoved
NIE,nic sa vam nestalo a nic vam nie je
Pekny den
@cherry_cherry no jasne ďakujem krásne upokojili ste ma,lebo citim sa super len teplo ma niči ale to hž dlji
@zirafienka prečo?
@patrikvida lebo si prečítaj, čo píšeš. Čo je Ti 12, či ako?
@patrikvida a prečo mi bol zrušený komentár? Či ho mám znova napísať? Kto ho zrušil?...Ty...? alebo akčné adminky? Prosím vysvetlenie!!!!!!! Viac sa k tvojej dg. nebudem vyjadrovať.
@zirafienka napíš znova. Iste si rozumne pisala
Mali ste poruchu vedomia? Nepamatate si na okolnosti urazu? Zvracal ste? Mate rozmazane videnie a pocit na zvracanie? Tocenie hlavy? Krvaca vam rana?
Pokial nic z toho nemate tak to tazky uraz hlavy nebol a nemate ani otras mozgu, upokojte sa a nabuduce si davajte na hlavu vacsi pozor