Poraďte zubára v okolí Malaciek/BA.

alexandrasi
29. júl 2019

Ahojte, prosím chcem sa spýtať či nepoznáte/neviete o niakom dobrom zubárovi v okoli malaciek/Bratislavy, som v 18tt a zlomil sa mi predný zub. Bude to treba aj vŕtať alebo neviete či sa dá "zatiaľ" nasadiť iba biela vložka?! Ďakujem pekne za odpoveď 🙂)

alexandra2468
29. júl 2019

@alexandrasi tak to samozrejme zalezi na tom, ako sa ti zlomil. Ci este “zije” alebo nie.
A tak isto zubar, no zalezi aku cenovu relaciu si predstavujes. Ci len, aby to bolo spravene dobre, alebo aby to bolo vizualne tip top a s komfortom pacient-lekar 🤷🏻‍♀️

alexandrasi
autor
29. júl 2019

@alexandra2468 "žije", počas tehotenstva stačí ak sa "diera zakryje" po tehotenstve sa dá normálne spraviť to je jasne, len teraz moc saskovat nechcem a hlavne bez injekcii by to bol pre mna horor.

slnecnica121
1. aug 2019

Dobré ráno možno to sem nepatrí ale súrne potrebujem poradiť neviem na koho sa obratit! Chcem sa informovať ohľadom zubára v okolí BB Martin Ružomberok či existuje bezplatné ošetrenie zubov keď mám panicky strach zo zubára a veľa vážnych diagnóz neuveriteľné má bolia zuby hlava mi ide puknut no žiaľ bojím sa zubára a momentálne moja fin.situacia by mi ani nedovolila ísť k zubárovi keďže nemám nato absolútne vie mi niekto poradiť? Má niekto skúsenosti? Veľmi pekne ďakujem za rady