Ahojte, prosím chcem sa spýtať či nepoznáte/neviete o niakom dobrom zubárovi v okoli malaciek/Bratislavy, som v 18tt a zlomil sa mi predný zub. Bude to treba aj vŕtať alebo neviete či sa dá "zatiaľ" nasadiť iba biela vložka?! Ďakujem pekne za odpoveď 🙂)
@alexandra2468 "žije", počas tehotenstva stačí ak sa "diera zakryje" po tehotenstve sa dá normálne spraviť to je jasne, len teraz moc saskovat nechcem a hlavne bez injekcii by to bol pre mna horor.
Dobré ráno možno to sem nepatrí ale súrne potrebujem poradiť neviem na koho sa obratit! Chcem sa informovať ohľadom zubára v okolí BB Martin Ružomberok či existuje bezplatné ošetrenie zubov keď mám panicky strach zo zubára a veľa vážnych diagnóz neuveriteľné má bolia zuby hlava mi ide puknut no žiaľ bojím sa zubára a momentálne moja fin.situacia by mi ani nedovolila ísť k zubárovi keďže nemám nato absolútne vie mi niekto poradiť? Má niekto skúsenosti? Veľmi pekne ďakujem za rady
@alexandrasi tak to samozrejme zalezi na tom, ako sa ti zlomil. Ci este “zije” alebo nie.
A tak isto zubar, no zalezi aku cenovu relaciu si predstavujes. Ci len, aby to bolo spravene dobre, alebo aby to bolo vizualne tip top a s komfortom pacient-lekar 🤷🏻♀️