Dobrý deň, chodím k zubárke Kataníkovej ale niesom s ňou spokojná. Prosím Vás odporučte mi iného zubára kde by som si mohla dať kartu. Ďakujem pekne 🙂
@krevetka Neodporucam.. Kazdy zub ktory mi spravila a to nie za male peniaze tak po case ma zacal boliet alebo sa mi z neho odstiepilo.. V pondelok som bola pri nej rozvrtala mi zub, dala vypln.. Vsetko to trvalo 5 minut.. Dnes som musela ist na pohotovost lebo bolest bola neznesitelna.. Tam mi zubarka povedala ze mam zapaleny nerv a ze ako je to mozne ze to tak odflakla.. A to sa mi stalo uz viac krat.. A ty k akemu chodis ze prechadzas k nej?
Tomu najmladsiemu Oskarovi. Ale ja som uz bola pri vsetkych troch chodim tam uz viac rokov.
Ja ti odporúčam Dr. Gurskeho. Super robota=super prístup. Ja som sa bála ísť k zubárovi ( zle predošlé skúsenosti) v roku myslim 2005 som chodila skoro rok k nemu , všetko my dal do poriadku. Odvtedy mám pokoj, všetko drží ako má.😉
@katka119 tak to ju mohol aj viac naucit 🙂
@adriana1104 a ten gursky berie novych pacientov??
@ludkaj100 myslím, že berie. Viem, že ráno ma hodinku na súrne prípady, skús sa tam vtedy zastaviť, poprípade predom zavolať. Číslo nájdeš na nete.
@adriana1104 skusim.. Dakujem za odporucanie 🙂 lebo mne ide hlavne o to aby ked mi uz nejaky zub urobi a zaplatim si za to tak aby som ho do pol roka nemusela robit zas ako pri katanikovej.. A cenove je na tom ako gursky?
Ja ako som ti písala, dlhšiu dobu mám pokoj s opravou zubou, ale čo viem čo brat teraz bol tak oklo 35 eur platil. Myslím, že tak ako u všetkých zubárov.
Ahojte, obnovujem tému. Hľadám normálneho zubára buď priamo v BJ alebo v okolí, cenovo prístupný, s tým, že na termín nemusím čakať veľmi dlho (chodíme ku Kataníkovej, no objednáva tak o 4 mesiace, čo je velmi dlho a ak náhodou nestíham termín, tak ďalšie objednanie zasa o 4 mesiace) a samozrejme aby bol dobrý.
@gabsy tiez chodíme ku katanikovej a tiez velmi zlá skúsenosť nikdy sa tam dostať nedá zbytocne vela karty nabrala a teraz to nestíha a ta jej praca je na nic . Tiez by som potrebovala odporučiť lepšieho zubára
Prosím zháňam dobrého, milého zubára. Keďže mám dosť strach. A trosku aj cenovo prijateľný 🙂ďakujem veľmi pekne
A ešte keď sa môžem spýtať. Moja známa mi odporúčala zubného lekára Predmerskeho. Náhodou nemáte s nim skúsenosti, aký má prístup a tak? Ďakujem pekne 🙂
Viem, že je to už stará téma ale tiež rozmýšľam o tom, že prejdem s celou rodinou od Kataníkovej, nie som s ňou spokojná, opravila mi odštiepený zub ako lastovička hniezdo a po 3 mesiacoch plomba odpadla. Poraďte prosím prijateľného zubára, hlavne niekoho kto berie nových pacientov a má ľudský prístup.
Mozes napisat, preco s nou nie si spokojna? Chystam sa ku nej prejsť . Vďaka