Ahojte. Uz som na nervy. Tyzden obvolavam zubarov kedze som u zubara nebola cca 3 roky. Potrebujem dat dokopy zuby uz konecne. Topolcany trnava piestany nitra.
mate nejaky kontakt na zubara ktory je ochotny ? Kazdy ma odmietol s tym ze az o 2 3 alebo 4 mesiace. Lenze ja pracujem v zahranici . Ach boze poslem vam bombonieru za pomoc. Na buduci tyzden 17.5 to potrebujem. Ak sa dakto najde budem velmi vdacna
Neviem, či takého nájdeš. Všetci majú "narváno". Náš zubár robí denne (niekedy aj víkendy súkromne) do 17.00 hod.
mozem odporucit. sukromnu zubnu ambulanciu eurodent v piestanoch.
ahoj. skus caradsky dental topolcany. ten je dobry.
@krokodil13 Čaradský neberie, ale skúsiť môže. Dobrý je, to je fakt.
Ja som spokojná s Mokosom,Topoľčany.A berie stále,dokonca v ojedinelých prípadoch aj v nedeľu- nepacienta🙂
@ave17 fuuu prepac som rada ze mate s nim len dobru skusenost...k nemu z mojho hladiska nikdy stary slepy arogantny drzi dedo sprsvil mi 2zuby pritom bolelel jeden a teraz uz 2 chodila som k nemu na prerabky ze bolia a akurat pokazil nie opravil a muz uz tiez k nemu nikdy. ...🙆🤦
@lenkatt2 jej by to aj tak poistovna nepreplatila, kedze nechodila na preventivky 🙂 takze si to cele zaplati hocikde
@katulastraka je to 4 a pol roka stara odpoved...
Mozem doporucit Mudr. Blaško v Trnave (najdete na nete kontakt). Ak ste ochotna si to cele zaplatit a ist mimo poistovnu, odporucam skusit zavolat a povedat sestricke co je vo veci. Cez poistovnu uz neberie, len podla trvaleho bydliska, ale aj nam povedal, ze ak si to zaplatime, zuby opravi, otazny je termin... (Popripade sa spytajte sestricky ci nevie doporucit nejakeho zubara, lebo myslim ze jedna ich zubarka si tiez otvarala ambulanciu) prajem pevne nervy