Poraďte všeobecného lekára pre dospelých v Bratislave

izabelkas
13. jan 2014

Poradíte mi výborného všeobecného lekára (lekárku) pre dospelých v BA? Súrne potrebujem a žiadnych lekárov v BA nepoznám.

zuzkag2
13. jan 2014

@izabelkas ja chodim k mudr. Strhakovi do ruzinova, absolutna spokojnost. Nikdy som necakala viac ako 10min. Momentalne pracuje u neho aj doktorka, jej meno som zabydla, je fajn.

uzabytobolo
13. jan 2014

MUDr. Miklošovič - absolútny pedant, neodbije pacienta, dôsledný a dôkladný - železničná nemocnica na Trnavskom mýte, 1.poschodie

darina1952
13. jan 2014

@izabelkas ahoj, nie som z BA ale mala som tu v KE lekárku s ktorou som bola veľmi spokojná a pred pár rokmi odišla do Blavy a má ambulanciu pre dospelých teraz tam, je to MUDr. Margaréta Černáková. daj si ju gúglu vyhľadať 🙂

izabelkas
autor
13. jan 2014

Ďakujem Vám dievčatá, skúsim si niečo o nich vygoogliť a sa rozhodnúť.

izabelkas
autor
13. jan 2014

@darina1952 Pozerala som tuto doktorku a na stranke http://praktickaambulancia.sk/zdravotna-starost... pisu, ze spolupracuju s UNsP Milosrdní bratia, ale tam je to asi platene. :-/

darina1952
13. jan 2014

@izabelkas hmmm, škoda keď je to platené... u nás mala svoju ambulanciu (s.r.o.-čku) a platila som len keď nejaké P-čko som chcela.

hradnapani
13. jan 2014

@izabelkas nie je to platene, je to normalne na poistovnu. Manzel sa tam prave prepisal. Milosrdni bratia su normalna univerzitna nemocnica, takze tam asi posielaju na odborne vysetrenia.

hradnapani
13. jan 2014

@izabelkas nie je to platene, manzel sa tam prave prepisal, je to na poistovnu. Spolupracuju v zmysle, ze ked je to potrebne, tak na vysetrenie odborne odoslu k milosrdnym a milosrdny su normalna univerzitna nemocnica

hradnapani
13. jan 2014

jaj, najprv sa mi nezobrazil prispevok, tak som napisala dvojmo , sorry 🙂

ysony
26. nov 2014

blaváčku, dr. černákovú NIE. je to arogantná babizňa, nech sa vráti do košíc. hned ako sa bude dať od, nej odchádzam.

katuliacik
11. dec 2014

@ysony preco arogantna? chcem zmenit lekarku a ich ambulanciu mam blizsie

11nika11
11. dec 2014

ja som spokojna s Dr Amonovou.Je v Starom meste,na Gorkeho.

ysony
16. dec 2014

@katuliacik možno som ju zastihol v zlom duševnom rozpoložení. isté je, že k nej už nepôjdem.