Poradíte mi výborného všeobecného lekára (lekárku) pre dospelých v BA? Súrne potrebujem a žiadnych lekárov v BA nepoznám.
MUDr. Miklošovič - absolútny pedant, neodbije pacienta, dôsledný a dôkladný - železničná nemocnica na Trnavskom mýte, 1.poschodie
@izabelkas ahoj, nie som z BA ale mala som tu v KE lekárku s ktorou som bola veľmi spokojná a pred pár rokmi odišla do Blavy a má ambulanciu pre dospelých teraz tam, je to MUDr. Margaréta Černáková. daj si ju gúglu vyhľadať 🙂
Ďakujem Vám dievčatá, skúsim si niečo o nich vygoogliť a sa rozhodnúť.
@darina1952 Pozerala som tuto doktorku a na stranke http://praktickaambulancia.sk/zdravotna-starost... pisu, ze spolupracuju s UNsP Milosrdní bratia, ale tam je to asi platene. :-/
@izabelkas hmmm, škoda keď je to platené... u nás mala svoju ambulanciu (s.r.o.-čku) a platila som len keď nejaké P-čko som chcela.
@izabelkas nie je to platene, je to normalne na poistovnu. Manzel sa tam prave prepisal. Milosrdni bratia su normalna univerzitna nemocnica, takze tam asi posielaju na odborne vysetrenia.
@izabelkas nie je to platene, manzel sa tam prave prepisal, je to na poistovnu. Spolupracuju v zmysle, ze ked je to potrebne, tak na vysetrenie odborne odoslu k milosrdnym a milosrdny su normalna univerzitna nemocnica
jaj, najprv sa mi nezobrazil prispevok, tak som napisala dvojmo , sorry 🙂
blaváčku, dr. černákovú NIE. je to arogantná babizňa, nech sa vráti do košíc. hned ako sa bude dať od, nej odchádzam.
@ysony preco arogantna? chcem zmenit lekarku a ich ambulanciu mam blizsie
ja som spokojna s Dr Amonovou.Je v Starom meste,na Gorkeho.
@katuliacik možno som ju zastihol v zlom duševnom rozpoložení. isté je, že k nej už nepôjdem.
@izabelkas ja chodim k mudr. Strhakovi do ruzinova, absolutna spokojnost. Nikdy som necakala viac ako 10min. Momentalne pracuje u neho aj doktorka, jej meno som zabydla, je fajn.