Ako bojovat s uzkostou? Stava sa mi ze mi pride nahle zle z nicoho nic. Bezne mam nizky tlak a v tom ataku mam vyssi a vysoky aj pulz, pocit slabosti, trpnutie noh. Predtym mam casto hnacku. Ake vitaminy, lieky volnopredajne? Zda sa mi ze aj sladke a kava mi nerobi dobre. Prosim overene tipy ktore vam pomohli nad tym vyhrat.
no ako vždy to bude panický atak..novodoba choroba...na to len magnézium..a predýchať..viem je to nepríjemne..posledné dva roky s tým bojujem..a jedine, čo pomôže zmena myslenia- zamestnať myseľ, pohyb a vyhýbať sa stresovým situáciam
niekedy nepomôže nič okrem psychiatra....predpíše AD a niečo na ukľudnenie....
Ale ešte skús magn=zium, vyššie možné dávky....
@deti95060810 máš úplnu pravdu..no pokiaľ je možnosť radšej sa ad vyhnúť oblukom
Kamarátka mala podobné prejavy a diagnostikovali jej tetaniu.
K psychiatrovi by som zatiaľ nešla. Moc držím palce.
@irusa magnezko som si davala len ako som zistila ze mam nizky tlak tak si uz nedavam zda sa mi ze ked beriem Bcko mi je lepsie. Tyzden som ho nebrala a uz mi aj bolo zle.
Teraz si davam persen forte 2x, maca+zensen 1x na hormonalnu rovnovahu, tebokan od neurologa, Dcko, Ccko. No a asi este pridam magnezko. Je toho tolko ze niekedy mam chut hodit to vsetko do kosa 😠 Maznezko ake si ty davas a kolko?
ja som vysadila všetko..neberiem nič, nakoľko tieto stavy ti spustí psychika... a už keď chytím atak tak concor na tep 1/2 a xanax 0,25 a snažím sa to predýchať..všetko hje v hlave..musíš zamestnať myseľ a nemyslieť na to, že ti je alebo príde zle...sama si to vyvoláš
@irusa xanax je na predpis - to je oblbovák
concor - nepoznám....
@deti95060810 áno na predpis..no to predpíše aj obvodák...concor tiež je na zníženie tepu...ak keď prídeš na urgent ti dajú oblbovak aupaurin na ukľudnenie a magnezium do žily
@irusa ten xanax je veľmi silný a aj návykový, pozor na to! ale chápem že niekedy iná možnosť nie je, no treba skúsiť to magnézium a B complex. Len to treba pravidelne!
Magnezium, B-komplex