Poraďte vlasovú kozmetiku na zoslabnuté vlasy po dojčení

pritt98
24. mar 2015

Prosím o radu, chcem si kúpiť niečo kvalitné na vlasy, ale neviem sa zorientovať..vlasy mám zoslabnuté po dojčení, padajú a sú aj také akoby "nekvalitné"...
najradšej by som vaše osobné skúsenosti, resp. rady...ďakujem

lokilonda
24. mar 2015

Ahojky, ja som tiež skúšala dlho všetko možné a neúspešne. Posledných 10 rokov mi začali dosť vypadávať a potom ešte viac po dvoch pôrodoch 2011 a 2014 a cez leto mi v lekárni odporučili Forcapil (lebo som hladala niečo na čo môžem kojiť), len ho treba brať dlhodobo, tj. minimálne 4 mesiace, teda mne sa začalo po 4 mes. zlepšovať, ale píšu 2-4 mes. Ja to užívam už 10 mes. a je to pecka. Mesačné balenie má 60 tabl., takže ráno 2 počas jedla. Mesačné balenie stojí ale 12 eur a trojbalenie 3mes. 33 eur a niekedy je k nemu mesačné zdarma a tie väčšinou vykúpim aspoň u nás ja. Kúpila som to i sestre s rovnakým problémom a je tiež spokojná. Vlasy mi za ten vyše polrok riadne zhustli a mám ich aj lesklejšie a veľmi pevné. Predtým som skúšala Re...ha....... a iné veci, ale zabralo mi jedine toto. Hádam ta cena neodradí, lebo ja som to najprv zamietla, ale potom si hovorím, toto je posledné do čoho investujem a ak nepomôže kašlem na to.
Inak chválim to tu ak ich predajca či díler (ale pracujem v stavebnej firme 🙂, ale ja som bola ozaj nadšená ako mi to pomohlo a zlepšilo kvalitu vlasov, mám dlhé vlasy, takže normálne, keď mám cop tak mi to hlavu ťahá dole a som hore nos 🙂)
Toľko moje skúsenosti. Všetko dobré, Mirka 33r.

bbbarunka
24. mar 2015

@pritt98 ahoj, skus nakvapkat do jednej davky sampona 7 az 10 kvapiek cajovnikoveho oleja, mne to velmi pomohlo. vecer si este zvyknem na vlasy nastriekat ochranny pripravok na poskodene vlasy.

evitaosk
24. mar 2015

Ahoj, ja chodievam na pealing celej hlavy ku kaderníčke a používam vlasovú kozmetiku CHI. Je super, či šampón a olej na oslabené vlasy. Ale je to na vlastnom uvážení. Ja som skúšala kozmetiku Bioderma, Vichy, Eucerin a pomohla mi táto CHI.

nutrimas
24. mar 2015

Vhodne je doplnit vitaminy a mineraly zvnutra, hlavne selen, zinok, prip. zelezo, najlepsie v organickej forme. Ich vysoky podiel obsahuje napr. makovy alebo mandlovy olej, taktiez lopuchovy olej. Odporuca sa uzivat dlhodobo 1KL rano a vecer. Makovy olej posobi vdaka vys.obsahu vapnika aj ako prevencia voci osteoporoze:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
Na vonk.osetrenie su velmi dobre zabaly z kokosoveho oleja.
Vlasovu kozmetiku si vyberajte radsej prirodnu, bez chem. zloziek, ktr. mozu sposobovat rozne potiaze a alergicke reakcie. Pestry vyber samponov a kondicionerov na prirodnej baze najdete na nasom eshope v sekcii vlasova kozmetika.

jeennyv
24. mar 2015

vlasy odzrkadluju tvoj problem z vnutra, preto musis doplnit vitaminy, ktore ti chybaju...vlasovo kozmetika tvoj problem nevylieci, jedine vylepsi mozno ich styling

simca06022011
24. mar 2015

@pritt98 padave vlasy, jemne, zrednute, splasnute, bez lesku a co ja viem ake... iba vyziva zvnutra... ak mas suche konce, lamave vlasy pomaha vraj aj kokosovy olej. Ja osobne pouzivam sampony na regeneraciu, lebo presne take vlasy mam... na styling pouzivam Aussie kozmetiku, napr. na beach look, alebo kludne aj suchy sampon ak ma riedke vlasy a potrebujem to vypnut nejak inak ako scapnut vzadu na hlave 🙂 Velmi sa mi osvedcila tony and guy, aj aussie (ale mam citlivu pokozku ku vsetkemu, cize s nou som mala problem), zihlavovy sampon z lekarne (znacka ma nenapadne, ale strasne susil konce... inak bol super). A striekacie kury na vlasy, nezmyvacie... no ale ziadne olejove, jemne alebo redsie vlasy z toho musia splastnut (teda mozno niekomu nie, ale mne teda ano)... cize olejceky som skusala a isli do smetiaka 🙂

evitaosk
24. mar 2015

A ako píšu tu kočky, majú pravdu. Ja som málo pila vodu a oslabené vlasy boli aj z toho. Takže kozmetika je len akýsi doplnok. Každému sadne niečo iné.

zuzana914
24. apr 2015

veľmi odporúčam kozmetiku milva na vlasy, je bomba, pozrite ich stránku https://www.facebook.com/media/set/?set=a.84040...

maca283
24. apr 2015

Ahoj ja som riešila taký istý problem Kadernička mi odporučila zostrihať trosku vlasy doplniť minerály a kvalitný šampon Tak teraz užívam tabletky basico obsahuju minerly z justu a šampon a emuziu na padanie vlasou od nich tiež a velka spokojnost Stale ešte kojim a vlasy uz nepadaju vyzeraju zdrave 🙂

moll
24. apr 2015

pravidelne strihat .... kazdych 6 tyzdnov ... vitaminy zelezo zinok...

maca283
24. apr 2015

Basico obsahuje -vápnik, draslík, horčík, selén, železo, zinok, mangán, meď, vláknina, inulín, sójový lecitín, protihrudkujúca látka stearan horečnatý a oxid kremičitý

hanybi
24. apr 2015

ahojky, mne pomohol forcapil + zelezo + vajickovo-olejove masky na vlasy aspon 4x mesacne ak je mozne 🙂