Ahojte, s ktorými výživovými doplnkami na vlasy ste spokojné a vidíte, že aj pomáhajú? Asi posledné dva mesiace mi začali strašne padať vlasy, keď sa češem, tak pozbieram za dve plné hrste vlasov. Čudujem sa, že ešte nejaké mám, lebo je to naozaj veľa každý deň toľko vypadnutých vlasov. Vždy mi padali vlasy, ale nie až v takomto množstve. Šampóny a podobnú kozmetiku som už za roky obskúšala a viem, že to nefunguje, preto by som rada vyskúšala nejaké vitamíny. Nečakám, že mi prestanú vlasy padať úplne, ale aspoň nech sa to zmierni. Je to nepríjemné pre mňa aj pre ostatných doma, lebo vlasy sú všade.
Ďakujem 🙂
ale teda, mne nepadali, len som ich mala take znicene ako slamu a pomohlo a urcite mi aj zhustli
Ja mám podobný problém a bola som v lekárni a tam mi ponúkli biosil plus za 4 Eura 60 ks 2 krát denne. Tak som zvedavá či pomôže, lebo už mám aj strach aby mi aj niečo na tej hlave ostalo . :(
ja mám dobré skúsenosti s Milvou - šampóny, vody, poradila mi ju kamoška, ktorej v tehotenstve padali strasne vlasy a zredli jej neskutočne. a vďaka milve sa jej to dosť upravilo, má hustejšie, lepšie vyživené a nepadajú jej toľko. ja som ju začala používať kvôli padaniu vlasov a pozorujem po mesiaci, že mi padajú menej a dokonca mi začali rásť nové (čo samozrejme je tým, že nemám odumreté vlasové folikuly, preto vedia rásť nové, keby neboli folikuly tak to nejde)
Mne tiež už roky padajú dosť vlasy ale posledný pol rok to bol extrém. Najmä po farbeni mi zliezali cele pramene a kým sa to ukludnilo bol čas ďalšieho farbenia.
Rok beriem rôzne vitamíny - revalid, gs eladen, revihair,....a nič moc
V akcii som skúsila kúpiť Queen hair od Plackovej na 2 mesiace a neviem isto ale asi zabrali. Prvé som si všimla nechty - super kvalita a pevnosť.
Teraz som si farbila po 2 m vlasy a vypadlo mi len bežné množstvo ako inokedy pri umývaní. Neverila som vlastným očiam. Tak bud prešlo to blbé polročné obdobie padanie same od seba alebo fakt fungujú,
Keď bude mať na ne zas zľavu, ešte si kúpim. Zatiaľ idem dobrat revihair
Vlasové hnojivo, u nás v práci zo používajú skoro všetky kolegyne, údajne funguje výborne, pochvaľujú si to
Dajú sa kúpiť rôzne veľké balenia
Hodte sen zlozenie samponov, ktore používate
Venira
ahoj, mne pomohla donna hair forte, nie nejaky extra zazrak, ale vlasy som mala urcite lepsie ako bez nich 🙂