Ahojte žienky 😉 Vedeli by ste mi niečo odporučiť na strie? Mám ich po pôrode požehnane a chcela by som niečo, čo máte odskúšané a viete, že to pomáha. Budem vďačná za každý tip, ďakujem 🙂
Ja som mala po pôrode tiež strie...Bi Oil odporúčam strie na bruchu mi vybledli tak že ich nie je takmer vôbec vidieť...treba len vyskusat ja som spokojná
@similaposova a môže sa použivať aj ako prevencia ? 🙂
@smejko25 odpoved ste už dostali. Jasne že môže. Ja som používala olejový krém ale pre další krát by som zvolila Bi Oil určite.
@nika3136
@similaposova dakujem pekne za odpovede 🙂 🙂 ja som sa doteraz väčšinou mazala pravidelne s klasickymi kremami 🙂 lenže bruško už nabera na velkosti takže si zaobstaram ten bi oil 🙂
Bi Oil je slabý a pomôže ako komu 🙂 skôr len vyblednú ale nezmiznú a aj to je stále vidieť. Strie vlastne nezmiznu už vôbec nech si dáte čokoľvek nato a môže to stať veľa peňazí. Pohyb, cvičenie toto najviac na strie pomáha.
Ako prevencia je super tento. Ale ja ho vlastne patlam všade, od tvare po nohy 😀
https://www.saloos.sk/saloos-tehotensky-osetruj...
No a na existujúce strie neviem či čosi zaberie, možno len čas a mastit stále.. ale myslim, ze závisí ake su veľké/hlboké..
Náhodou ženy ja cvičím a schudnutim sa mi viac zvyraznili...skôr keď je koža viac natiahnutá splinu s kožou aspoň u mňa..
Ja som nerobila po pôrode nič a mala som to tak zle, že pozerali všetci v pôrodnici že preboha. oni mi inak blednu postupne. O pár rokov budú úplne biele až telové, tak som to mala aj s tými z puberty, keď som pribrala na stehnách.
Ja pouzivam od Yves Rocher krem urceny na "chudnudie" z brucha s mangostanom a celkom sa stracaju
@danielle98 nič nepomôže...máš červené či biele?kamarátka teraz skúša laser, ale som skepticka