Poraďte účinný prípravok na odstránenie strií.

danielle98
1. aug 2019

Ahojte žienky 😉 Vedeli by ste mi niečo odporučiť na strie? Mám ich po pôrode požehnane a chcela by som niečo, čo máte odskúšané a viete, že to pomáha. Budem vďačná za každý tip, ďakujem 🙂

eliska13
1. aug 2019

@danielle98 nič nepomôže...máš červené či biele?kamarátka teraz skúša laser, ale som skepticka

similaposova
1. aug 2019

Ja som mala po pôrode tiež strie...Bi Oil odporúčam strie na bruchu mi vybledli tak že ich nie je takmer vôbec vidieť...treba len vyskusat ja som spokojná

smejko25
2. aug 2019

@similaposova a môže sa použivať aj ako prevencia ? 🙂

nika3136
2. aug 2019

@smejko25 môže. Ja odporúčam ako prevenciu ešte olej od Bupi. Na strie som náchylná, mám ich po celom zadku od puberty, ale v tehotenstve som si mazaal brucho až k stehnám (najlepšie 2x denne alebo minimálne raz) a nemám ani jednu

smejko25
2. aug 2019

@nika3136 ďakujem veľmi pekne 🙂 mne sa zatial nove strie neobjavili ale prevencia nezaskodi 🙂 doteraz som sa pravidelne kazdy druhy den a aj vzdy po sprche mazala od hlavy po päty 😀

nika3136
2. aug 2019

@smejko25 to, s čím sa mažeš nie je až tak dôležité ako to, aby to bolo pravidelné. Pokožka potrebuje nabrať elasticitu a oleje sú na to skvelé

similaposova
2. aug 2019

@smejko25 odpoved ste už dostali. Jasne že môže. Ja som používala olejový krém ale pre další krát by som zvolila Bi Oil určite.

smejko25
3. aug 2019

@nika3136
@similaposova dakujem pekne za odpovede 🙂 🙂 ja som sa doteraz väčšinou mazala pravidelne s klasickymi kremami 🙂 lenže bruško už nabera na velkosti takže si zaobstaram ten bi oil 🙂

anka712
3. aug 2019

Bi Oil je slabý a pomôže ako komu 🙂 skôr len vyblednú ale nezmiznú a aj to je stále vidieť. Strie vlastne nezmiznu už vôbec nech si dáte čokoľvek nato a môže to stať veľa peňazí. Pohyb, cvičenie toto najviac na strie pomáha.

pralinka86
3. aug 2019

Ako prevencia je super tento. Ale ja ho vlastne patlam všade, od tvare po nohy 😀
https://www.saloos.sk/saloos-tehotensky-osetruj...
No a na existujúce strie neviem či čosi zaberie, možno len čas a mastit stále.. ale myslim, ze závisí ake su veľké/hlboké..

zuzkaz91
3. aug 2019

Náhodou ženy ja cvičím a schudnutim sa mi viac zvyraznili...skôr keď je koža viac natiahnutá splinu s kožou aspoň u mňa..

basska_b
3. aug 2019

Ja som nerobila po pôrode nič a mala som to tak zle, že pozerali všetci v pôrodnici že preboha. oni mi inak blednu postupne. O pár rokov budú úplne biele až telové, tak som to mala aj s tými z puberty, keď som pribrala na stehnách.

drsmolinka
3. aug 2019

Ja pouzivam od Yves Rocher krem urceny na "chudnudie" z brucha s mangostanom a celkom sa stracaju

anka712
3. aug 2019

@zuzkaz91 mne pomáhajú korčule, dosť mi aj minuly rok pomohli 🙂