Dobry den prosim vas aky deodorant pouzivate? Nemyslim bezne ak ste doma pripadne idete do mesta ale skor by som potrebovala nieco do práce kde stále behám a spotím sa. Skúšala som Niveu, Dove klasický, Balea, proste nič... všetko sa bije s potom... mozno sú dobré ale neviem ktorý presne??? Zaujal ma aj Borotalco, nemate skusenosti? Pripadne poradte konkretny deodorant nie len znacku... dakujem
ja používam Borotalco, som veľmi spokojná 🙂
Deodorant ci antiperspirant?
No deodorant iba voní, takže ten nepoužívam ani len doma. Používam antiperspirant. Ja používam najčastejšie Lady speed stick vôna Aloe, alebo aj guličkový Garnier alebo guličkový FA vôna passion. Všetko antiperspiranty, nie deodoranty. Nesmrdím ani po odbehnutí 10 km behu či po hodinovom silovom tréningu.
Mne pomáha Rexona - sprej.
Pouzivala som antiperspirant.. Hocijaky som si musela davat aj 3x za den a smrdela som... Potom som natrafila v Dmke na tento deodorant.. Prirodny a nic nepotlaca moje potenie ako to robia antiperspiranty, potim sa, prirodzene, ale nesmrdim..dokonca sa mi nerobia ani flaky na trickach, co som z inych mala, take uplne velke zlte..
Okrem dricloru, mi najviac vyhovuje muzsky tuhy deo Rexona cobalt. A to som uz tiez poskusala vselico.
Lady speed stick gel pouzivam vyse 20 rokov.
Jeden cas som sa velmi potila zo stresov a pomohol mi driclor. V lekarni ho mozno este maju. Ale treba presne fodrziavat navod lebo je to silna chemia, ale zablokuje potne zliazky. Odvtedy nie som taka potiva.
...tiež používam Driclor...dá sa kupiť v lekarni...nanesiem raz za dva mesiace a mám pokoj...inak bežný antiperspirant medzi časom používam...vobec sa nepotím už....
Driclor.
Driclor jednoznačne.. 👍
Ahoj, Určite driclor a potom už iba kvoli nivea, ale účinok spĺňa driclor.
Borotalco, ale lepsi sa mi zda ta nova vegan znacka N.A.E....
Roky používam Aloe Vera evershield funguje stopercentne aj je nezávadný
Ahoj,ja používam prírodný deodorant.je bez hliníkových soli, takže nevzniká riziko rakoviny prsníka,takže je aj pre mňa a celú moju rodinu bezpečný.ma prirodzenú vôňu, žiadnu prehnane drazdivu.dokonca ho používam aj po holení nôh a po holení v oblasti bikín,aby nevznikali zacervenane miesta
Ahoj, ja pouzivam pansky tuhy dezodorant Old Spice Wolfthorn a odporucam, vonia tak cukrikovo a podla mna aj naozaj ucinny 🙂