Poraďte tabletky alebo čaje na nesústredenosť a energiu

9. nov 2023

Nesústredenosť a vela energie ,ktoru občas neviem ovládať 🙉😆je to počasím ? Jeden deň som zdochnuta a na druhý som naštartovana že až sa sama sebe čudujem

gogce
9. nov 2023

Krasne ráno
Ak potrebujete nieco na koncentráciu urcite odporucam My Mind - 100% organicky tekutý a patentovaný doplnok stravy
Pre viac infornácii ma kontaktujte spravou
pripadne IG @andula.jagnesakova

ivangeline
9. nov 2023

Ginko a spanok striedany s fyzickou aktivitou...je lepsi ako caj. xD

gogce
10. nov 2023

A ked sa pytate na overeny pre deň kompletný doplnok vsetkych otravných minerálov Deň a na večer pre regeneráciu a výživu a skvelý spanok Noc
Uzivam už 2rok a je to to naj čo som ja doposiaľ uzivala a samozrejme ako vždy píšem - zmeniť životosprávu - jedlo a pohyb

zafir01
10. nov 2023

Doplniť omega 3 ..rybí olej ( poradili mi pre syna s poruchami spánku cenia a sústredenia ) ..
Každý večer keď ide do postele tak jeho posledná strava je jedna hrsť orechov .

Dostatočný spánok ( môžeš jesť čokoľvek ,ak nemáš aspoň 6 -7 hodinový kvalitný spánok , nevykonpenzujes to žiadnymi prípravkami )

Mám podobne stavy.kavu pijem malokedy. V sychravych unavených dňoch mi pomáha zelený čaj ..
Alebo keď je už ozaj zle ,a treba mi energiu ,tak z kompavy " thermo fit " obsahuje kofeín , zelený čaj a rôzne extrakty . Vždy ma postavy má nohy aj fyzicky ,aj psychicky .. teda mne vie riadne po ňom " zaslapat " 😂