Dobry den, musim si dat vyrezat nevyrasteny zub mudrosti; moj zubar mi poradil sukromneho chirurga, (sikovny 😒 ), no ja radsej zazmluvneneho. Som z obvodu II. Poradte mi niekoho konkretneho. Mozno aj naopak, komu by som sa mala vyhnut. Velmi mi pomozete, takychto zakrokov sa dost bojim. DAKUJEM.
ono dnes sa u zubara uz vsade plati .... jedine ta moze poslat tvoj zubar s odporucanim do nemocnice do ruzinova ale tam sa na zakrok caka viac mesiacov ...
plus robia tam vlastne zacinajuci zubari a mne napr. ked tahali korene tak tam kusok zabudli a museli mi to znovu otvarat... 😝
ahoj, ja som prave po vyrezani 2 tychto zubov a este ma cakaju dalsie 2 ☹ povodne som mala ist k Dr.Tudikovi na Racianskej (YLUX, sro) ale mal termin az za 2 mesiace. tam by ma vysiel 1zub 40Eur (pri 4 naraz ale zlava - spolu 120Eur - lenze kto si to da naraz?)...ale kvoli terminu som si nasla ineho v Devinskej - Edmund Soos, je to sukromnik, ale termin o 2 dni! platila som ale 64Eur za 1zub (s anestezou)...obaja su dobri. (Tudik z pocutia, Soos zo skusenosti). drz sa!
@eviki ahoj, ja som bola u Tudika zaciatkom maja (ak si dobre pamatam utorky a piatky ma bezplatne konzultacie, tak si tam pripadne zbehni nech ti povie konkretnu sumu -na web stranke Ylux najdes info). Potrebovala som k tomu PAN snimok ale mozno aj bez by ti pozrel...ja mam tiez vseobecnu a problem s tym nemal...len ako hovorim nasiel mi termin az v polke jula!(ale tak ak sa odhlasia mozno nejaky ludia, ako ja 🙂 , tak mozno najde nejaky expresny termin) Cenu mi tam sam povedal a teraz rozmyslam ze to mi dal nakoniec cenu za 2 zuby ze 80Eur (lebo ja som to chcela po 2 rezat), ale tak mozno za ten jeden ma vyssiu, to si radsej zisti 😒 preplacane to asi musi ciastocne byt lebo inak by zlavu urcite nedavali 😅 no a tento z Devinskej je uplny sukromnik, jemu je sumafuk z akej si poistovne, vsetko hradene pacientom a ta suma 64Eur bola normalna, nie expresna. je to vela ale celu dobu(trvalo to asi tristvrte hodinu!) mi tam nieco rozpraval a snazil sa aby som bola kludna 😀 vraj tam mal aj pripad ked sa mu chlap hodil o zem a ze nejde, a aj s tym si nakoniec poradil takze 😵
Mudr. Huťan, poliklinika Mýtna. Je super.
Az na tu sestricku,primitivnu,arogantnu zensku. Volakedy tam mal p.Hutan vybornu sestru ....teraz je tam strasna krava
@eviki no byť tebou, tak sa veľmi neorientujem len na II. obvod, Bratislava zas nie je tak veľká, aby sa nedalo cestovať aj mimo obvod... ja z vlastnej skúsenosti odporúčam MUDr. Miloša Juríka, kedysi robil v nemocnici na Mickiewiczovej, teraz neviem, ale google bude vedieť aj to, či je alebo nie je zazmluvnený (ono je to dnes už aj tak jedno, lebo poisťovňa prepláca len máločo a dôležitejšie ako ušetriť v tomto prípade je kvalitne odvedená práca)