Ahoj.Rada by som sa spýtala čo na ochranu ....okrem kondómu a života bez sexu haha...ak má žena zákaz všetkej antikoncepcie?Vie mi niekto poradiť?Dakujem
@veronikaszabova mala som problém so zdravým..jedného dňa na mne doktor vyskúšal antikoncepciu na 3 mesiace....no brala som ju cca dva týždne a nenormálne mi opuchla práva noha.To bol štvrtok a bola som zo štvrtka na piatok poslaná s papierikom do Levíc na ultrazvuk s tou nohou a zistili mi, ze do pondelka by som nebola už tu ...bo že sa mi spravila vzduchová bublinka...ktorá by prešla do srdiečka...Ešte v piatok som navštívila doktora vzal ma okamžite a zrušil pre mňa všetku možnú antikoncepciu.Ano kondóm je riešenie.Len ja som asi zázrak prirody.Vyskusala som rôzne druhy a vždy po som mala problém so šušu.Takze ....ostanem asi sama 🙂
@lucinka106 mozno mas alergiu na latex - tak pouzivajte bezlatexove.
Teliesko je aj nehormonalne, kde nie je riziko vzniku trombozy.
@veronikaszabova ale prečo zrušil všetko ak píšeš ,že teliesko by šlo.A áno tak to nie je blbost bezlatexove.
@lucinka106 informuj sa u svojhi gynekologa, preco nie nehormonalne teliesko.
@veronikaszabova dakujem
tiez nemozem antiku pouzivam takmer 20r. symptotermalnu metodu t.j. sledujes sa a podla toho vies kedy mas plodne a neplodne dni a "prisposobis sa im" ci chcete prave otehotniet s partnerom alebo nie 🙂
Neviem pochopit preco by sa vzdy mala "obetovat" len zena .. navyse HAK je svinstvo samo o sebe ... pekne krasne nech sa chrani muz ...ma viacero moznosti ...kondom ..vazektomia ..prinajhorsom prerusovanie alebo ziaden sex :D
Nehormonalne teliesko a este pharmatex cipky. Tiez nesmiem hak
Naor monitor Daysy. Keď spozná dokonale tvoj cyklus je tam ochrana vyssia ako pri antikoncepcii. Presne ti farebne značí kedy mas plodné obdobie a kedy nie alebo kes si nie je istá. Nemusíš merať v rovnaký čas stačí aspoň 4 hodiny spánku. Je to inteligentný mini počítač 🙂 mám ju 2 mesiac lebo antikoncepciu brať nemôžem nechcem a kondóm...no to sa nevyjadrujem. Skús si o nej prečítať na internete dá sa kúpiť aj na SVK.
@evelyn246246 prerusovana nie je ochrana je to 50na 50
@lucinka106
@lucinka106 Ibalgin medzi kolenami treba držať.
Pharmatex krem a v čase plodnych dni pre istotu k tomu ešte prerušované.
@evelyn246246 To vazne si ma kazdy, kto s autorkou bude chodit, urobit vazektomiu? A ked sa rozhodnu konecne mat dieta, tak ups, kde udelali soudruzi z NDR chybu ... ? :D ;)
Nakoniec zostane aj tak iba spolahlivy partner a prerusovana.
My. Používame pharmatex krém ale sú aj Čipky je. To nehormonalne
Nehormonalne teliesko už nie je antikoncepcia (nezabráni počatiu) ale potrat - zabráni dieťaťu zahniezdit sa a tak sa vyplaví s menštruáciou. Odporúčam symptotermalnu metódu. Okrem iného aj presne vieš, kedy máš ovulaciu, poznáš svoje telo a nie si v tom sama - riešite to spolu s partnerom, čo posilňuje vzťah ❤️
@michalka4193 a neotehotnela si ?
@tamara87 nie a nemôžem si dovoliť byť tehotná lebo by som to neprežila po fyzickej stránke.. Zatiaľ je to OK
Ahojte kam mám kliknúť prosím o probléme LICHEN? Dakujem
@lucinka106 preco nie kondom? Ina alternativa nie je, pokial neriesis sterilizaciu ci vazektomiu.
A co vnutromaternicove teliesko?