Poraďte spôsob ochrany, ak žena nemôže antikoncepciu

lucinka106
4. okt 2020

Ahoj.Rada by som sa spýtala čo na ochranu ....okrem kondómu a života bez sexu haha...ak má žena zákaz všetkej antikoncepcie?Vie mi niekto poradiť?Dakujem

veronikaszabova
4. okt 2020

@lucinka106 preco nie kondom? Ina alternativa nie je, pokial neriesis sterilizaciu ci vazektomiu.
A co vnutromaternicove teliesko?

lucinka106
autor
4. okt 2020

@veronikaszabova mala som problém so zdravým..jedného dňa na mne doktor vyskúšal antikoncepciu na 3 mesiace....no brala som ju cca dva týždne a nenormálne mi opuchla práva noha.To bol štvrtok a bola som zo štvrtka na piatok poslaná s papierikom do Levíc na ultrazvuk s tou nohou a zistili mi, ze do pondelka by som nebola už tu ...bo že sa mi spravila vzduchová bublinka...ktorá by prešla do srdiečka...Ešte v piatok som navštívila doktora vzal ma okamžite a zrušil pre mňa všetku možnú antikoncepciu.Ano kondóm je riešenie.Len ja som asi zázrak prirody.Vyskusala som rôzne druhy a vždy po som mala problém so šušu.Takze ....ostanem asi sama 🙂

veronikaszabova
4. okt 2020

@lucinka106 mozno mas alergiu na latex - tak pouzivajte bezlatexove.
Teliesko je aj nehormonalne, kde nie je riziko vzniku trombozy.

lucinka106
autor
4. okt 2020

@veronikaszabova ale prečo zrušil všetko ak píšeš ,že teliesko by šlo.A áno tak to nie je blbost bezlatexove.

veronikaszabova
4. okt 2020

@lucinka106 informuj sa u svojhi gynekologa, preco nie nehormonalne teliesko.

lucinka106
autor
4. okt 2020
kacena4
4. okt 2020

tiez nemozem antiku pouzivam takmer 20r. symptotermalnu metodu t.j. sledujes sa a podla toho vies kedy mas plodne a neplodne dni a "prisposobis sa im" ci chcete prave otehotniet s partnerom alebo nie 🙂

evelyn246246
4. okt 2020

Neviem pochopit preco by sa vzdy mala "obetovat" len zena .. navyse HAK je svinstvo samo o sebe ... pekne krasne nech sa chrani muz ...ma viacero moznosti ...kondom ..vazektomia ..prinajhorsom prerusovanie alebo ziaden sex :D

kiki68
4. okt 2020

Nehormonalne teliesko a este pharmatex cipky. Tiez nesmiem hak

milka1988
4. okt 2020

Naor monitor Daysy. Keď spozná dokonale tvoj cyklus je tam ochrana vyssia ako pri antikoncepcii. Presne ti farebne značí kedy mas plodné obdobie a kedy nie alebo kes si nie je istá. Nemusíš merať v rovnaký čas stačí aspoň 4 hodiny spánku. Je to inteligentný mini počítač 🙂 mám ju 2 mesiac lebo antikoncepciu brať nemôžem nechcem a kondóm...no to sa nevyjadrujem. Skús si o nej prečítať na internete dá sa kúpiť aj na SVK.

https://www.daysy.sk/

milka1988
4. okt 2020

@evelyn246246 prerusovana nie je ochrana je to 50na 50

komir63
4. okt 2020

@lucinka106
@lucinka106 Ibalgin medzi kolenami treba držať.

mishka81
4. okt 2020

Pharmatex krem a v čase plodnych dni pre istotu k tomu ešte prerušované.

majkeel
5. okt 2020

@evelyn246246 To vazne si ma kazdy, kto s autorkou bude chodit, urobit vazektomiu? A ked sa rozhodnu konecne mat dieta, tak ups, kde udelali soudruzi z NDR chybu ... ? :D ;)
Nakoniec zostane aj tak iba spolahlivy partner a prerusovana.

michalka4193
5. okt 2020

My. Používame pharmatex krém ale sú aj Čipky je. To nehormonalne

any_soj
5. okt 2020

Nehormonalne teliesko už nie je antikoncepcia (nezabráni počatiu) ale potrat - zabráni dieťaťu zahniezdit sa a tak sa vyplaví s menštruáciou. Odporúčam symptotermalnu metódu. Okrem iného aj presne vieš, kedy máš ovulaciu, poznáš svoje telo a nie si v tom sama - riešite to spolu s partnerom, čo posilňuje vzťah ❤️

tamara87
30. okt 2020

@michalka4193 a neotehotnela si ?

michalka4193
30. okt 2020

@tamara87 nie a nemôžem si dovoliť byť tehotná lebo by som to neprežila po fyzickej stránke.. Zatiaľ je to OK

lucinka106
autor
7. feb 2021

Ahojte kam mám kliknúť prosím o probléme LICHEN? Dakujem