Uz takmer rok ma trapi chronicky vytok a palenie, z bakterii mi opakovane vychadza enteroccocus faecalis inak vsetko ok. Kedze sa s manzelom snazime o dietatko, rok uz mame pauzu a som z toho zufala. Vybrala som kopec liekov, citricidal, probiotika, caje, sedacie kupele a nic. Neviete mi poradit nejakeho dobreho lekara, ktory sa na toto specializuje? Som ochotna ist aj kdekolvek do nemocnice, len aby mi pomohli. Citala som o MUDr. Adamovi z Vysnych Hagov, ale ten vraj tam uz neordinuje a neviem nanho ani najst kontakt. Prosim, pomozte mi. Dakujem velmi pekne
tiez som mala podobne problemy, vytok, popraskanu sliznicu, opuchy, po miliontej navsteve gynekologa a zasobe kadejakych globul, masticiek a inych somarin, ktore mi nepomahali som sa na to proste vykaslala, dala so si do poriadku krv (vraj nizky hemoglobin), zacala uzivat candi stop a robila som si vyplachy so sodou bikarbonou... cuduj sa svete, preslo to, za par mesiacov som otehotnela 🙂
@dorotea189 nemoze byt ze by si mala nejaku malu komunikaciu medzi posvou a crevom? nejaku fistulu? to je vylucene?
@dorotea189 existuje ucinna protikvasinkova dieta,najdes na nete.presne,creva velmi ovplyvnuju imunitu.ta dieta velmi precisti organizmus a je to skor zivotny styl.mozes jest kolko chces,ale len vhodne potraviny.jedla som kazde 3hodiny kvanta jedla a chudla som.mala by som zase zacat 🙂len ide o to,ze sladkosti sa nemozu 🙂
neskusala si vyplach koloidnym striebrom? Popripade uzivat aj vnutorne....
@senta_sofia Budem asi za nevzdelanu, ale preco sodou bikarbonou?
hak neberieš ,skús úplne vysadiť mlieko o všetky mliečne výrobky a nadlho ,nejaké črevné problémy ,hocičo a dlhodobo probiotiká ústami ...
Mam histaminovu intoleranciu, tak mozno to bude suvisiet aj s tym. Drzim dietu, ale som este len na zaciatku :( Sodu bikarbonu? To som este nepocula? A to ako si robit posvove vyplachy? Nie je to dost agresivne?
Kvasinky nemam, len tu bakteriu stale dookola :(
@cannella @dorotea189 ja som sa tiez tomu cudovala, ked som to 1x objavila na nete, ze zmiesat 1 cajovu lyzicku s 1dcl vody a vyplachovat, nevenovala som tomu pozornost, potom mi to spominala aj znama, co je kozmeticka, tak ked uz som si nevedela rady, vyskusala som. Soda bikarbona je zasadita, odkysluje, meni Ph, viac (a aj odbornejsich info si vyguuglite 🙂).
Ja som tiez nemala kvasinky, dokonca mne ziaden ster nepotvrdil ani ziadnu inu bakteriu, napriek tomu som mala stale palenie, rezanie, opuchnutu sliznicu, vytok, a to po kazdej menstruacii, zrejme nieco u mna vyvolavalo nerovnovahu... Vyplachnut mozes striekackou, ja som pristupila az k vyteru - chumac vaty, naliat roztok a vytriet az ku krcku (nechutne, ale iba s vatou som dostala poriadne von vsetok vytok).
dakujem, vyskusam 🙂
Ahoj aj ja suhlasim, ze treba vysetrit oboch partnerov, nikdy nevies, ja som mala obdobie, ze to bolo neunosne a lekarka mi predpisala Canesten 6 a fakt skvela vec odporucam, ale zacala som si vsimat viac seba a zistila som ze to mam z mliecnych vyrobkov, ja som ich vysadila, jasne dam si mlieko do kavy, ale nejem kazdy den po 3 jogurty a ked tak citam viacero ma tento problem s mliecnymi vyrobkami tak nieco na tom bude
z vlastnej skusenosti odporucam tankuej a aloe od herbalife
@dorotea189 A tvoj muz bol na vyteroch?Chlapi su vacsinou prenasaci, typicky priklad kvasinky.Je to ping-pong efekt.Este je mozne, ta bakteria je crevna, kedysi som sa tomu dost venovala, ale kvoli moc.mechuru.Ze ked je v crevach disharmonia, samej sa mi nechce verit, ale tie bakterie dokazu prestupovat z crevnej steny do inych susediacich organov, moc.mechur, maternica, posva.Takze skor by som sa najskor zamerala na tie creva, na nich sa odraza nase zdravie.