Poraďte psychológa pre dospelých v Nitre

viva13
9. jún 2014

Dobrý den,
poradíte mi dobrého psychologa u ktorého sa neplatí za návštevy, pre dospelých a len v centre Nitry nie na chrenovej,čo najbližšie v AS,dakujem

viva13
autor
10. jún 2014

prosím surne

denkaajejdeti
10. jún 2014

@viva13 Ahoj, zadala si príliš veľa kritérií, takto nikoho nenájdeš, pretože taký psychológ neexistuje.

viva13
autor
10. jún 2014

@denkaajejdeti ahoj je už som ho našla celý den som pátrala po internete

lucy1311
10. jún 2014

@viva13 Mudr. Drienovska v nemocnici, je fajin, bola som u viacerych ale tato je naj ... sidli vedla byvaleho interneho.

viva13
autor
10. jún 2014

@lucy1311 tej som volala a kazala mi sestrička zavolať ine číslo a zdvihol to PhDr. Peter Sabol povodne som chcela ísť k nej-žene ale že beru len deti

lucy1311
11. jún 2014

@viva13 no ona je v prvom rade rodinna, detska, ale tak kamoska ju pozna, tak asi preto ma vzala ... nevedela som

denkaajejdeti
11. jún 2014

@viva13 Ahoj, to som rada - aj keď som ešte nikdy nepočula o PhDr. Sabolovi a ty si hľadala aj niekoho dobrého podľa kritérií - tak snáď bude fajn a pomôže. Ja by som radšej oželela lokalitu (mohlo by to byť trebárs aj na Chrenovej, či hocikde inde v meste), ale záležalo by mi na tom, aby som mala o psychológovi len tie najlepšie referencie. Nie každý je skutočný odborník na dušu - a o to predsa ide.
Prajem pekný deň.

viva13
autor
11. jún 2014

@denkaajejdeti ahoj, ja som si vybrala Mudr. Drienovsku tej som volala a kazala mi sestrička zavolať ine číslo a zdvihol to PhDr. Peter Sabol tak asi patrím k nemu

denkaajejdeti
11. jún 2014

@viva13 Viem, čítala som....ale myslím, že máme slobodnú voľbu lekára a rajonizácia už neplatí...takže vyberá si pacient/klient, nie poskytovateľ služby. Ale veď za pokus nič nedáš. Prečo neskúsiš zadať takúto otázku priamo v skupinke Nitra, tam by ti žienky poradili v oveľa hojnejšom počte a mala by si info z prvej ruky 😉 .
Denisa

viva13
autor
11. jún 2014

@denkaajejdeti už nechcem zadavať v piatok idem prvý krát tak uvidíme 🙂

denkaajejdeti
11. jún 2014

@viva13 Ok, nech stretnutie dopadne podľa tvojich predstáv 😉 . A poprípade napíš svoj názor na tohto psychológa, sama som zvedavá čo je to zač 🙂 .
Krásny i keď tropicky horúci deň prajem.
Denisa

viva13
autor
11. jún 2014

@denkaajejdeti jasné a dakujem podobne už by sa mohlo schladiť 🙂

viva13
autor
13. jún 2014

@denkaajejdeti ahoj, prvá návšteva-spokojnosť, uvidíme ako bude dalej 🙂

denkaajejdeti
15. jún 2014

@viva13 Ahoj, to som rada, že ti "sadol", dúfam, že ti pomôže v čo najväčšej možnej miere.
Prajem krásnu nedeľu.
Denisa

gulicka55
31. mar 2015

@viva13 prosim ta, pomohol ti Dr.Sabol?

michajelamate
11. nov 2015

Tak ktory psycholog je dobry v nitre? Date mi aj kontakt ak mate? Pre dospelých, dakujem

doktorpsycholog
28. dec 2021

Jednoznacne doktor psycholog Sabol.JA som bezdomovec ale vdaka nemu byvam 10rokov v garazi vodu mam v bandaskach a vdaka tomu ze mi uprimne vravel aky som inteligent tak mi vybavil aj zbieranie odpadkov za 61e60c mesacne.Ale ja niesom taky velky inteligent tak som to samozrejme ako debil odmietol lebo som chcel byt bez jedla a penazi aj bez zdravotnej starostlivosti.Inak podla Mudr Siskovej jeho kolegine mi nic nieje a nemusim k nej chodit.V posudku mam napisane ze som narcis ze mam nepriatelsky postov voci ludom ktory ma biju nadavaju mi alebo sa mi vysmievaju a preto som podla nej na hlavu.Normalny clovek by neveril keby si nenahrava tie klamstva co mi rozpravali.takze ak chcete dat zarobit nejakemu psychologovi a chcete mat komplet znicenu psychiku aj zivot tak odporucam jednoznacne Nirianskych expertom na psychologiu co vam sice budu rozpravat ze vam nic nieje ale ked si vyziadate od vsebecnej lekarky posudok ktory vam mali dat ale aj to vas oklamali a ze nedaju.Zistite ze to co vam vraveli su obycajne klamstva a robili si len aliby aby z tohoi nic nemali ze sa na pacienta vykaslali.Inak som vili stranu Siet kde bol Sabol clenom a vam poviem ked dufate ze budete niekoho volit jeho stranu az ze vas neoklasle tak zabudnite.Inak nechapem ako mi moze niekto kto mi vybavi exekuciu a 3mesiace bez jedla a znicene kolena ziadat odo mna ze nema cas ale ma cas v sukromnej praxi.Ze mi da zlavu.MAm 45rokov zniceny cely zivot.Sabol sa za ten cas co som k nemu ozenil ma dfieta a dobre sa so Siskovou rehocu ako so mnov vydzubkali.Ja som tam nechodil na 10-15minutover sedenia aby siu 20e zauctoval ale aby mi pomohol.Naco mi daval stravny listok ked nasledne ma nechal o 3 mesiace davky obrat.Jaaaj to mal este neprecerpany limit platieb za poistenca tak chcel aby som tam chodil aby ho mohol vycerpat.Ja blbec.Mne zinicil sabol so siskovou cely zivot.Ja uz som odpisany.