Zienky, aku pletovu kozmetiku pouzivate? Hladam kvalitnu za rozumnu cenu. Kozmeticka mi odporucila Gernetic, ale pre mna je draha. S ktorymi znackami ste spokojne vy?
Ja pouzivam Vichy Nutrilogie 1 na suchu plet. V zime Nutrilogie 2 na velmi suchu plet. Pre mna ten naj krem. Urcite zavisi od typu pleti, kazdemu vyhovuje nieco ine.
Ak by ste mali záujem o niečo z aktuálneho katalógu Yves Rocher: http://yvesrocher.tauceti.pl/read_issue/7677/# ... budem robiť na konci týždňa objednávku. Pri sume nad 20€ dostanete balzam na pery zadarmo a poštu neplatíte.
minule vysla nejaka studia viacerych kremov a medzi najlepsimi 3 sa mi zda bol krem z lidlu - cien - s najmensim obsahom parabenov a najlepsimi vysledkami 😀 😀 😀 😀 - boli to kremy proti vraskam.
@klauduska z Trnavy, ty?
@prasiatko30 aj ja som to citala a hned trikrat, neslo mi to do hlavy 😀
Viem, ze na kazdy typ pleti je vhodny iny krem, len chcem vediet na aku znacku sa zamerat.
@simsalabim
Baby, nenašli by ste si čas na vyplnenie dotazníka? Je to anonymne kamoška ma o to poprosila. dakujem
http://goo.gl/forms/JbgOpmwdbY
podla toho, aky mas vek, ake je rocne obdobie a co potrebuje Tvoja plet.. mozem doporucit znacku Cosmetica - ceska firma, konkretne Denny kamilkovy a Regeneracny s vit. A+D.. super
ja teraz pouzivam kremy znacky Victoria Beauty, vyhovuje mi cena aj kvalita
@9999999_9 mary kay ma kremy aj cistenie zvlast na suchu a normalnu (co ma cca 90%zien) a potom na zmiesanu az mastnu plet...podla typu si vyberies...
ma aj denne a nocne sera,ktore sa pouzivaju pod krem a maju SPF a chrania pred slnkom,prenikaju do hlbky.
na jesen A zimu je vyyyborny regeneracny vyzivny krem s intenzivnym hydratacnym ucinkom-fakt bomba.
TOP 1 je pre mna odlicovac,ktory nielen odlicuje bez toho,ze ti nevypadavaju ziadne mihalnice,ale aj vyzivuje...🌝
@9999999_9 Skuste si pozriet nasu ponuku prirodnej kozmetiky na stranke. Väcsina produktov je v bio kvalite.
Do vasej pozornosti by sme radi dali ceskeho vyrobcu certif. prir. kozmetiky NOBILIS Tilia, je u nasich zakaznikov najoblubenejsia. Vyrobca preferuje rucne spracovanie pred manufakturnym, väcsinu ingrediencii, byliniek si pestuje a spracuvava sam, co je tiez jedno velke pozitivum. V ponuke je pletova kozmetika podla konkretneho typu pleti, detska, panska, vlasova atd. Ak by ste potrebovali poradit konkretnejsie, nevahajte sa na nas obratit, radi zodpovieme Vase otazky: http://www.nutrimas.sk/Kozmetika-NOBILIS-TILIA-...
Ahoj, ja mám suchú pleť a dostala som teraz na Vianoce takú sadu kozmetiky Nuance. Má príjemnú vôňu, ľahko sa vstrebáva a ostáva po nej príjemný pocit. Keďže to bol darček, cenu neviem, ale majú to v lekárni Dr. Max, tak môžeš pozrieť tam.
Ahoj, aj ja som dostala na Vianoce Nuance🙂, manžel mi kúpil, poradili mu, vraj je to super krém. Bola som na vyzvedačke v lekárni dr.max, tam ich majú. Je tam vystavená celá taká vytrína a máš to zadelené podľa veku. Majú všetko - denný, nočný, očný, aj sérum. Naozaj pekne vonia, ja mám modré. Cena fajn.
Mixa
Ja som zacala pouzivat nuance a som spokojna
ahoj. ja som si vzdy "patlala" na tvar co mi prislo a co mi kto daroval :( a som si slubila ze sa idem o seba starat. najprv som pouzivala clinique, ale je priznam sa rozne drahy. bol prijemny, ale ked som mala investovat 150 eur do kremu a odlicovaca tak som si to na druhy krat rozmyslela. teraz som na nuance a tiez velmo prijemny pocit z neho mam. a nezbankrotujem z neho 🙂
@gabona1 ja som mala veľmi suchú pokožku pod očami a pri nose a nuance mi absolútne nepomáhal slabší ako Yves rocher či Bioderma
ahoj.....ja používam mary kay....mne totiž žiadny iný krém nerobil dobre.....stojí okolo 33e 88 ml....aj gél na očistenie pleti mám od tej značky...som fakt spokojná