Poraďte ortodontistu ZA, PU

lovasovaandrea61
16. apr 2019

Baby prosim Vas neviete mi poradit neakeho dobreho Ortodontistu v ZA,ci PU.Viem ze aj v PB ak si dal niekto u nej robit strojcek kolko Vas vysiel?Potrebujem na horne zuby a neviem kolko nasetrit este.Diky moc

hettinka
16. apr 2019

@lovasovaandrea61 my chodíme do Martina. Každopádne, platí sa to postupne, netreba mat našetrené naraz 2000€, ale platíš najskôr vyšetrenia, RTG, potom vyššia suma založenie strojčeka, potom vždy pri ošetrení 10-50€, podľa toho, čo sa robí, mení... a na konci zasa vyššia suma skladanie strojčeka.
Dospeli platia plne sumy, sle presne ti nikto nepovie, to záleží od toho, aké tie zuby máš.

lovasovaandrea61
autor
16. apr 2019

@hettinka ano viem ze dospely platia vyzsie sumy viem aj co sestra bola v PB co aj zubarka mi ju odporucila ja len ked mi bude davat strojcek aby som mala nasetrene ten zaciatok co sa dava

sissy27
16. apr 2019

@lovasovaandrea61 to nie je tak, že prídeš a hneď ti dajú strojček.
Objednaj sa na kozultáciu, zhodnotia tvoj stav, navrhnú liečbu a vypočítajú sumu - a ty sa rozhodneš, či do toho ideš alebo nie, prípadne sa dohodnete, kedy s tým začnete.
U dcéry ma to stálo na začiatok 2x200€ (nasadenie strojček, obe zuboradia s odstupom 6 mesiacov).

lovasovaandrea61
autor
16. apr 2019

@sissy27 ja viem ja uz som si dneska volala ako to chodi len to som chvela vediet orientacnu cenu nasadenia strojceka..dik

sissy27
16. apr 2019

@lovasovaandrea61 no len ja neviem či som úplne porovnateľná "vzorka" pre teba, čo si všímam, tak tu v BA sú tie ceny vyššie a zas bolo to pre dieťa, takže aj s účasťou poisťovne.

lovasovaandrea61
autor
16. apr 2019

@sissy27 ano ratam s tym ze pre mna to bude drahsie a chcem len vrchne a v PB je tam len jedna sestra tam nechala nemale peniaze ale to bolo asi tak pre dvomi rokmi

akcul13
16. apr 2019

Ja som chodila do Púchova k Lukacovej (oproti Bille) ale cenu uz neviem, ale nemala som este 18, takže nieco hradila poisťovňa