Poraďte očnú kliniku

ojedinelydruh
3. jan 2013

ahojte,viete mi niekto poradiť nejakú očnú kliniku? V lete min. roku som mala hlboký zápal rohovky a dnes mám jazvu na oku, čo mi zabraňuje vidieť. Chcela by som vedieť názor iných lekárov. ďakujem za skorú odpoveď🙂

janinah
3. jan 2013

píšem IP

mokasina
3. jan 2013

Mi máme v Nitre ale ty bývaš dosť ďaleko to je aj hodinu cesty ak by si mala zaújem nápíš 🙂

ojedinelydruh
autor
3. jan 2013

diaľka nie je problém🙂 príjmem každú kladnú aj negatívnu info🙂

kveta
3. jan 2013

Pripajam sa... Dajte typ na dobru ocnu kliniku na zoperovanie sedeho zakalu. Dakujem.

janinah
3. jan 2013

@kveta u dospelého?je to po úraze či starnutím oka vzniknutý zákal? nie je to technicky ťažká operácia a pracovísk je mnoho,nemusíš hľadať ďaleho od miesta bydliska,nemusíš ani hľadať súkr. centrum,nie je o nič lepšie ako štátne odd.očné v nemocnici,len tam zaplatíš/v súkr/....treba nájsť operatéra na danom pracovisku,ktorý má skúsenosti,veľa operuje,dobrých očných mikrochirurgov na predné oko je veľa,pýtaj sa cez IP konkretne veci,mala by som vedieť poradiť

kveta
3. jan 2013

@janinah Pre dochodcu, starnutim. Dakujem.

nanyka
4. jan 2013

jednoznačne Neovízia v BA v nemocnici Medissimo - najšpičkovejší lekári, najlepšie vybavenie - ako jediní z celej BA mi spravili špeciálne vyšetrenie FAG - nikde inde nemali potrebnú kontrastnú látku, len tam... spolupracujú aj s poisťovňami, takže žiaden problém 😉

mystery1
6. aug 2013

@janinah, @kveta ahoj vidim že sa vyznaš, tak mi rosim porad.Mala som dokalicenu rohovku a popri to mi zistili na oboch ociach sedy zakal mam len 28...boli prekvapeny mam aj astigmatizmus a dioptrie minus okolo 4,4,5 a vyssie cylindre odporucaju mi vylucne sukromne centra...bojim sa cien.Prosim ta ak by som si to dala zoperovat napr v normalnej nemocnici vedeli by mi nejako zkorigovat pri tom zakale aj dioptrie vraj v nemocnici davaju nekvalitne len pre starsich ludi s nizkou zivotnostou, kolko budem platit googlim a aj tak to nechapem...poradis mi prosim dakujem

kveta
6. aug 2013

@mystery1 V tomto sa nevyznam. Je mi luto.

lericenkam
6. aug 2013

ahojte všetky , Vojenská nemocnica v Ružomberku

mystery1
6. aug 2013

@kveta a bola si na operacii?kde nakoniec mala si aj nejake dioptrie dakujem

mystery1
6. aug 2013

@lericenkam ahoj vies konkretne ako to tam chodi?kedysi daaavno tam bol bratranec

mystery1
6. aug 2013

@janinah zabudla som dodat ze rohovku mam zahojenu

norcima
6. aug 2013

@mystery1 nedavno otvorili ocne centurm aj v Martine 🙂 http://uvea-px.rtrk.sk/lekarske-sluzby/klinika/...

lericenkam
6. aug 2013

@mystery1 ahoj, neviem Ti povedať ako je to teraz, skús tam zavolať

mystery1
6. aug 2013

@norcima .) pozeram cennik a to co maju vsetci sukromny zadarmo sa u nich dokonca plati

kveta
6. aug 2013

@mystery1 Zhanala som kontakt pre mojho otca. Operovali ho na Antolskej v Ba.

mystery1
6. aug 2013

@kveta aha dakujem

janinah
8. aug 2013

@mystery1 ozvi sa mi cez IP,som len chvíľu doma z dov.nemám ešte čas teraz všetko vypisovať

dadka13
8. aug 2013

skvelé referencie má očná klinika VESELY v BA 🙂

laura27m
2. okt 2013

Zdravím, ja by som tiež potrebovala poradiť kam a ku komu isť na operáciu šedého zákalu (pre mamu). Najlepšie Nitra alebo okolie. Poradíte niekto? Môžte aj IP.

lubeniatko
4. jún 2014

Ja by som potrebovala poradiť moja dcerka ma 3roky a ma nevyvinutu rohovku narodila sa stým viete mi niekto poradiť ako to je u deti a vie mi niekto odporučiť dobru kliniku ktora sa špecializuje na rohovku u malých deti.Dakujem....:)

katusiiik
26. okt 2014

Dobry den prajem,

Taktiez by som sa chcela s Vami podelit o dost cerstvu VELMI NEGATIVNU skusenost s ocnou klinikou NEOVIZIA v Bratislave. Nakolko moje oci nie su to, co by
mali byt, rozhodla som sa pre operaciu oci. Mam vysoke dioptrie do dialky, co mi dost komplikuje zivot. Do povedomia sa mi dostala prave ocna klinika NEOVIZIA,
kedze ich marketing je skutocne velmi prepracovany. Po dohodnuti terminu, som prisla na 4 hodinove predoperacne vysetrenie, ktore sa konalo 23.9.2014. Cena vysetrenia
bola 140eur s tym, ze ked sa pre danu operaciu rozhodnem polovica sumy mi bude vratena. Na vysetreni mi bolo povedane, a do spravy p. MUDr. Smoradkova napisala,
ze som vhodna pre laserovy zakrok. Taktiez odporucala este vysetrenie mojho otca, ci nahodou danu kratkozrakost nemam dedicnu.Vysetrenie mojho otca bolo len ako
doporucenie a sama ako doktorka povedala, islo len o potvrdenie jej lekarskych znalosti. Po mojom vysetreni sme si urcili termin operacie na 9.10.2014 a nasledne aj kontrolu
na nasledujuci den. Na klinike som si este zakupila pripravok na cistenie oci (10eur), kedze vraj bol potrebny na predoperacne pouzitie. Na dane vysetrenie otec siel a bolo
spoplatnene sumou 20eur. Ked sa dane vysledky dostali do ruk MUDr. Smoradkovej, informovala ma 4 dni pred mojou operaciu, ze ju nebude mozne vykonat. Ziadne
vysvetlenie, NIC. Bola som ako na ihlach, a nevedela som ci pri otcovom vysetreni zistili nejaky zavazny problem, alebo co?! Pani doktorke som pisala maily s prosbou
o vysvetlenie. Vysvetlenia som sa nedockala, ale zato mi bola navrhuta ina metoda operacie a to implantacia sosoviek. Cena zakraku bola vyssia, ale popravde mi to bolo
jedno, kedze moje oci mi robia skutocny problem. Nasledne mi pri telefonickej komunikaciin bolo povedane, ze sami nevedia ci implantacia sosoviek v mojom pripade
bude mozna a to vsetko s vysvetlenim, ked pride cas tak Vam ujasnime. Z mailou od pani doktorky som sa taktiez nic nedozvedela. Po patrani odpovede, co mi vobec je a preco sa dane
operacie daju ci nedaju vykonat som ziadnu odpoved nedostala. Doktorku som poprosila, ci by mi mohla aspon poslat vyskedky vysetrenia, nakolko som sa chcela obratit
na odbornika. Bola som skutocne zufala, tak som na odporucanie znameho zasla na prof. Gerincom, ktory posobi na klinike detskej oftalmologie na Kramaroch. Po zhliadnuti
vysledkov ma poslal na ocnu kliniku Oftum k pani doktorke Beláňovej. O danej klinike som nepocula, ale kedze viem, ze prof.Gerinec je velky odbornik, na danu kliniku
som isla este v ten den. V Oftume videla pani doktoka moju obrovsku beznadej z nevysvetlenej situacie. O tri dni mi dala termin na predoperačné vyšetrenie. V den vysetrenia
som bola doslova unesena z pristupu na klinike. Pani doktorka mi vsetko o mojich ociach vysvetlila, nakreslila. Konzulacia plus nasledne vysetrenie trvalo 1,5 hod., co sa s 10
min konzulaciou priamo s doktorkou na Neovizii, neda ani porovnat. Cena vysetrenia na Oftume bola neuveritelnych 50eur. Dohodli sme si termin operacie a to na 10.11.2014.
Cena operacie, ktora je vobec mozna je o viac ako polovicu lacnejsia. K tomu na klinike dostanem okuliare, kvapky, ibalgin a ziadnu cistiacu vodu na oci nepotrebujem. Zakladom sa je
nemalovat a ocka si umyvat par dni pred zakromom cistou vodou. Som neskutocne rada, ze som vdaka stretu spravnych ludi, natrafila na ocnu kliniku Oftum. Na druhej strane ma hneva,
ze som sa pre taku malu, povedala by som familiarnu a vybornu kliniku nerozhodla uz skor. Neskutocne sa tesim na zakrok a som obrovskou dlznickou pani dokrorke Belanovej.
Celkove vysetrenie na Neovizii so vsetkym ma vyslo 170eur s tym, ze ked sa rozhodnem pre zakrok mi bude 75 eur vratenych...ale co z toho, ked clovek je rozhodnuty, avsak klinika
nejavi zaujem o svojich klientov. Mam aspon jedno ponaucenie. Tie najlepsie vyrobky a sluzby nepotrebuju reklamu, kedze vsetko sa odvija od skusenosti nas ludi.

lubka72
27. okt 2014

@katusiiik prosím ťa, dá sa tam normálne objednať, alebo ťa musí niekto odporučiť? a koľko sa platí za operáciu? ďakujem

katusiiik
27. okt 2014

@lubka72 Samozrejme, ze sa tam da objednat, je to normalna ocna klinika ale malinka oproti neovizii. Co sa tyka cien to sa neda ani porovnat... Staci kuk cenniky na nete... Ale mne osobne na neovizii vyratali, ze za obidve oci zaplatim 1 940. V oftume je 800 eur za obe... Ja som neverila tej cene, neverila...teraz maju sice jesennu akciu -200eur, ale aj tak...🙂 vazne skus uvidis... Niekomu mozno neovizia sadla ale mne rozhodne nie...cele je to o pristupe, cele...

lubka72
27. okt 2014

@katusiiik Ďakujem
@katusiiik čiže, nakoniec ideš na tú operáciu krátkozrakosti, aj keď v Neovizii ti povedali, že nie si vhodná?

katusiiik
27. okt 2014

Tak nejako, v neovizii som sa poriadne ani nedopracovala k tomu, preco som neni vhodna na danu operaciu.. Asi mali zaujimavejsich klientov. A ano som vhodna... To povedal aj profesor Gerinec a taktiez pani doktorka Belanova. Je sice fakt, ze mam tensiu rohovku ale operovatelne to je bez problemu 🙂
@lubka72

lubka72
27. nov 2014

@katusiiik no čo, ako ti dopadla operácia?

zazana22
7. mar 2016
Používateľ zazana22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zazana22.

maminy ahojte, mam trosku problem badam na sebe ze sa mi rapidne zhorsil zrak. Okuliare nosim uz nejaky ten cas, k lekarke chodim pravidelne a ona mi neustale tvrdi, ze je vsetko ok. A pritom sama vidim, ze nie je pretoze furt zmurim aj ked mam okuliare. Neviete mi poradit nejaku dobru ocnu kliniku?

ralficka
8. mar 2016
Používateľ ralficka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ralficka.

@zazana22 pokiaľ máš naozaj pocit, že tvoj zrak sa zhoršil, tak určite treba vyhľadať iného lekára. Aby si vedela informácie aj od niekoho iného a aby si sa vedela podľa toho zariadiť. U nás v rodine neterka mala od malička problémy s očkami a dlho im trvalo, kým našli kliniku a lekára, ktorý by mal trpezlivosť sa jej venovať a v kľude všetko vysvetliť.