Poraďte niečo účinné na potenie

dianka997
8. feb 2022

Prosím poraďte niečo účinné na potenie stačí trochu a hneď som spotená.. 😒

nic0le
8. feb 2022

Driclor

barbora0308
8. feb 2022

@dianka997 Pridavam sa k @nic0le Driclor.
Ale napr. ja som sa od 18-tich do cca. 25 rokov potila brutalne, az mi nepomahalo nic, tak som chodila raz rocne na botox do podpazusia. Nevedela som si to vynachvalit, nepotila som skoro ani kvapku. Ja som si to vzdy dala aplikovat na jar a vydrzalo, tak do jesene. V zime som sa totiz tak velmi nepotila. Je to sice drahsia zalezitost, ale konecne som nemusela, cele leto nosit iba ciernu alebo nepriliehva veci kvoli poteniu, predtym to bolo to velmi obmedzujuce 😏.Nasledne sa u mna potenie znormalizovalo, asi to boli hormony...teraz si obcas davam ten Driclor.

marcellka32
8. feb 2022

Predávajú v DM aj podpazusky, nalepis na tričko a nevidno fľaky, plus pot sa vsaje do nalepok

em4life
8. feb 2022

@dianka997 Zindeo

j1213
8. feb 2022

Ziaja blocker

cackaa
17. mar 2022

@barbora0308 Môžem sa opýtať, koľko to stálo a či to bolelo. Mám rovnaký problém, iba pod pazuchami a aj to väčšinou len doobeda. Všade so sebou nosím náhradné oblečenie a prezliekam sa aspoň 2x za deň 🙂

barbora0308
17. mar 2022

@cackaa Stalo to 300€, ale tak naposledy som si ho davala pred 3 rokmi, tazko povedat, ci sa cena nezvysila 🤷. Zalezi asi aj od kliniky a ich cennika, ja som chodila do Samorina na koznu kliniku. Samotna aplikacia nie je prijemna, vpichy celkom bolia ale da sa to vydrzat 😊.

cackaa
17. mar 2022

@barbora0308 Ďakujem, teda pekná suma na to, že je to len maximálne rok účinné.