Ahojte viete mi poradit ozaj účinnú liečbu akné ? mastičky ani drahá kozmetika takmer vôbec nepomáha pripapadne iba dočasne. berem kôli tomu dlhé roky antikoncepciu pretože bez nej to je ešte milion krát horšie ale chcem ju vysadiť.
je niečo skutične účinné? napr ten IPL laser,aké máte skúsenosti ?
alebo poriadna kožná ktorá by mi dokázala pomôcť s liečbou? ďakujem
@daeneris veľmi mi pomohol chemicky peeling- kyselina salicylova.. teraz som však opäť tehotná a akné mám naspäť😒
strava a zivotny styl, cigarety pravidelny alkohol stres to vsetko zhorsuju..nvm ako zijes, ale ak nie zdravo, na tvari sa ti to ukaze, antikoncepciu jest nie je tiez bohvieco, zatazuje to pecen..precitaj si nieco o duchovnych pricinach pri akne a mozno najdes odpoved
@daeneris skus cez tie duchovne priciny ist...koza je o sebelaske viem trochu klise ale predsa..skus si denne aspon 20krat povedat, milujem ta..a povies svoje meno, precitit to, milovat sa taka aka si aj s akne..skus vitaminy b forte, magnezium, zinok, d vitamin aspon na 6mesiacov...na precistenie criev je dobra chlorella napr. aj v tabletkach sa da dostat...ekzem treba premastovat, bioderma ma vyborne produkty, Cetaphil restoraderm telove mlieko pouzivam na tvar 2roky (je specialne pre atopicky ekzem), ja mam sebaroicku dermatitidu ktora mi temer zanikla uplne klop klop vdaka tymto veciam, ako odlicovac pouzivam kokosovy olej uz roky, vsetko ostatne mi vysusalo, vsetky tie ine cistice pokozky
A stres treba eliminovat, s materstvom ti pribudlo vela starosti..nadych vydych s vydychom vydychni stres a vdychni naspät energiu aspon 10x denne pomaly takto dychat aspon 5minut denne
ja mám 27, akné je môj kamoš tiež, ajkeď sa to pomaly zlepšuje 🙂 ja som chodila ku kožnej, tá mi pomohla najviac (brala som antibiotika vnútorne, potom sme skúšali rôzne mastičky, mne pomohol Duac gel- je len na predpis), neskôr som chodila už len ku kozmetičke, tá mi odporučila tento krém a mne naozaj pomohol 🙂 https://www.vivantis.sk/kozmetika/hydratacny-ge...
Moja mama s akne zapasila tiež dlho, zlepšilo sa jej to po tridsiatke, keď prestala používať make-up 🙂
Nech sa darí 😉
Mne stacilo vysadiť mlieko. Kazde rano som ho mala s ovsenymu vlockami al.s cornflekami.Vraj obsahuje býci hormon, ktory u niekoho moze spôsobovať akne