Ahojte prosím Vás,poradíte mi niečo naozaj účinne pre Starku na silnú bolesť kĺbov ?Dakujem 🍀
ak myslis nejaky krem, tak urcite odporucam thermofitt v tube
https://www.magister.sk/thermo-fitt-bioaktivny-...
nekupovat ten v nadobke, lebo sa zle vytlaca, ovela lepsie to ide z tuby.
ale zavisi aj, z coho ju bolia klby, ci chrupavka ci zapal atd
@bambulienka25 poslala by si mi Link prosím ?
@janetinka27 jej odchádzajú kĺby a má ich v zlom stave tak aspoň niečo na zmiernenie bolesti
@patricia1508 rozumiem. moj svokor ma jedno koleno operovane, mal nejaku znicenu chrupavku, nejak mu ju zbrusili a zlepsilo sa to. ale to bolo davno. teraz ma 66 rokov a boli ho druha chrupavka a na to zbrusenie ist nechce. uziva nejake vitaminy na styl kolagenu a zacali sme mu kupovat tento krem thermo fitt. predtym sme mu kupovali rozne maste, aj po jarmokoch, aj po lekarnach a az tento krem pochvalil. ale ono sa tym naozaj iba zmiernuje bolest :(
@janetinka27 dá sa kúpiť prosím Vás aj v lekárni ?
@patricia1508 v niektorych lekarnach to mavaju, ale nie vsade. mne to vzdy objednava lekarnik. ale uz som si to objednavala aj cez ineternet
Alavis maximus. Jednoznacne
Na predpis mne zabral Glucomed, treba uzivat aspon 3 mesiace 1350 mg a dalsie 3 mesiace Condrosulf 800.
my starkim kupujeme kozie kolostrum, nielen ze pomaha pri regeneracii pohyboveho ustrojenstva ale aj podporuje lepsiu imunitu a bojuje proti virusom a bakteriam. co je v tejto dobe skvele. teraz maju super viancone balenia https://eshop.colostrino.com/
@jana7843k prepac, asi nevies co su znicene a bolave klby. To kolostrum som dlho uzivala a bolo mi na 2 veci. Je to len vyzivovy doplnok.
@stanulienkat poslali by ste mi prosím link 🙂kúpim to aj v lekárni?
@stanulienkat kazdy mame inu skusenost, nie vsetko zapasuje kazdemu na 100% tak ako ja mozem povedat, ze som pouzivala urcity krem na akne a nepomohlo a ina si ho nevie vynachvalit. mojim rodicom pomohlo a pravidelne im ho kupujem, takze za mna mozem len odporucat
presne, mne veľa tabliet nerobí dobre na žalúdok, už som toho povyskúšala mnoho
mne dost pomaha konkretne toto amitamin® Arthro360 kupujem od vitariana alebo to zvyknem obcas prestriedat s condrosurfom