Poraďte niečo účinné na hojenie zlomenín.

anka712
2. jan 2020

Ahojte, prosím vás pekne, máte skúsenosti s nejakými gelmi, krémami alebo podobne s niečim na zlomeniny, s čím si ich natierať aby sa lepšie hojili alebo aspoň hlavne menej boleli? Ďakujem za každú radu

evittam
2. jan 2020

@anka712 Konopná mast. Samozrejme po sadre.

janinah
2. jan 2020

Ak je v sadre,tak chceš natierať čo? analgetikum tlb treba

anka712
autor
2. jan 2020

@janinah nieje v sadre, myslím zlomeniny chrbtice a hrudníka

mmoonna
2. jan 2020

Mama mala zlomené rebrá a jediné, čo jej trochu pomohlo boli tabletky od bolesti. Žiadne maste, ani gély nepomohli

anka712
autor
2. jan 2020

@mmoonna ja viem že to nezaberie úplne ale aspoň keby boli nejaké ktoré zmierňa bolesť, pretože už ani tabletky moc nezaberajú

tahomi
2. jan 2020

@anka712 ziadny gel na zlomeniny stavcov/rebier nezaberie.

anka712
autor
2. jan 2020

@tahomi veď som to napísala vyššie, či nemá niekto skúsenosť s nejakým gélom alebo krémom ktorý tu bolesť aspoň zmierni

tahomi
2. jan 2020

@anka712 ziadny taky nie je, pokial nezaberaju ani tabletky a je to dlhodobejsi stav odporucam navstevu algeziologa.

anka712
autor
2. jan 2020

@tahomi pribuzny je v nemocnici, len dodnes nemal take bolesti až dnes, aj v noci sa moc nevyspal tak neviem či to môže byť z únavy alebo z čoho to je že dnes to tak doľahlo že začalo to všetko bolieť a preto som chcela kúpiť niečo čo by aspoň trosku zmiernilo bolesť

tahomi
2. jan 2020

@anka712 ak je v nemocnici, tak to treba povedat osetrujucemu lekarovi, naordinuju mu lieky do zily od bolesti, tie su ucinnejsie.

anka712
autor
2. jan 2020

@tahomi no to neviem ale uvidíme, ďakujem za radu

bellovag
2. jan 2020

tinktúra z kostihoja alebo kostihojový krém

anka712
autor
2. jan 2020

@bellovag pomáha trošku zmierniť bolesť?

janinah
2. jan 2020

prepanakráľa,len ho tam nechodte načierno s niečim natiarať,aby ste nenarobili viac škody ako osohu...píše vám tu hore lekárka,tak nechápem,čo stále mastičky riešite...nepomôžu....

alzbetka71
3. jan 2020

A lekár nič nechce predpísať, asi treba u niečo na predpis silnejšie

anka712
autor
3. jan 2020

@janinah 😂😂😂moje nervy🙈no vy viete určite lepšie ako ja čo môžem robiť.

anka712
autor
3. jan 2020

@alzbetka71 keď sme sa pýtali lekára nato asi tri týždne dozadu, je čo je treba na tie zlomeniny či budú bolieť a či len vydržať a tabletkovať tak povedal že áno, vydržať a tabletky od bolesti dávať

janinah
3. jan 2020

@anka712 robte čo chcete,ja mám vzdelanie na to,aby som písala,čo píšem....ak začnete otáčať,mastiť a masírovať človeka so zlomenou chrbticou,tak ho poškodíte....ale mne je jedno,už sa nebudem vyjadrovať

inga93
3. jan 2020

@anka712 brala som vit C, D a K, urcite neublizilo, zlomenina priehlavkovej kosti sa mi krasne zahojila aj bez sadry