Ahojte dievčatá chcela by som aby ste mi poradili niečo účinné na schudnutie možno ako sa vám podarilo schudnúť mne stačí tak 5 kg a len nejako hlavne zhodiť z brucha a zo stehien mám sedavu prácu a mám pocit že sa to na mne akosi odzrkadlilo aj keď nie nejako veľmi ale predsa len som bola zvyknutá mať menšiu váhu preto Vás prosím o pomoc že čo pomohlo Vám pri sedavej práci 🤔
@anonymka11 rôzne cviky vecer doma pred telkou plus joga a hlavne sa snažím navecerat sa pred 8h a keď jem, tak s mierou. Neprejedam sa a snažím sa jest aspon trochu zdravo. Mám 40 rokov, 3 deti a zatiaľ som si metabolizmus nenicila diétou, tak mi toto celkom stačí, riadim sa týmto odjakziva 😉 . Občas zhresim, ale keď to nie je pravidelne, telo si s tým poradi
@vendulka80 rozhodne sa priklanam k hiitku, nikdy nesklame. Ale je to vrazda. Ak to podporis spalovacom tukov, efekt je 100%. Najbeznejsi je L-karnitin, ja mam ale lepsie skusenosti so synephrinom.
Zdrava vyvazena strava a pohyb 😊kombinovala by som HIIT a trening buď s vlastnou vahou alebo cinkami
Strava, HIIT, chodza, beh?
a za mna aj Bodypump! Cvicenie vo vyssej intenzite s cinkami. Pekne sa z toho formuje telo.
Za mna HIIT tréningy. Trvá to 30 minut a je to účinne.