Poraďte niečo účinné na bradavice

lubica285
4. máj 2014

Prosím, som už zúfala. Poraďte mi niečo na bradavice. Bola som už na zmrazovaní dusíkom, vyberali mi ich, kadejake vodičky som skúšala a už mám nasadené aj homeopatika. Bola som u dvoch doktorkách... Už skutočne neviem,čo robiť. Robia sa mi len na pravej ruke...zmrazovať si to už nemôžem dať,pretože mám už jazvy po posledných výberoch .... :(

zita19
4. máj 2014

Duofilm si skusala. Mne pomohol. A vraj pomaha hliva ustricova (dostat ju v tobolkach v lekarni) alebo stipka skorice kazdy den do caju alebo kavy.

stellamaris
4. máj 2014

detoxuj 🙂 ,urcite mozem odporucit pripravok Immune,sestra mala rovnaky problem s bradavicami,brala tento pripravok viacere tyzdne a zmizli jej vsetky a ziadne nove nerastu.Odporucil jej to mimochodom lekar.

lubina
4. máj 2014

Odstranit bradavicu sa da aj citronom. Namocis kôru z citrona na noc do octu, staci velkost, ktora prekryje bradavicu a to potom prilepis rano na bradavicu. Uz vecer uvidis ako ti bradavica obelie a zmakne.Opakujes kym bradavica nevypadne sama pekne z pokozky....mam odskusane. A zrejme treba aj nieco urobit s tvojou imunitou, aby sa telo dokazalo branit virusom,pretoze bradavice su virusoveho povodu.

lubica285
autor
4. máj 2014

No ten citron som zabudla napisat,ze som skusala. Rozmyslam o tom,ze si pojdem dat zobrat krv a riadny rozbor krvi spravit... pretoze to je otrasne. Su mensie tie bradavice a na niektorych vidno korienky....

lubina
4. máj 2014

@lubica285 zrejme mas oslabenu imunitu, vtedy sa telo nevie poriadne vyporiadat s takymito virusmi, co ini ludia prejdu v pohode. Ano isla by som aj ja asi k lekarke, kedze sama mam oslabenu imunitu a tiez mam kozne problemy, aj ked nie bradavice vo velkom, mam aknoznu plet a to mam uz svoj vek 😀

cerez
4. máj 2014

Dcéra bola rozleptávať, ale nie dusíkom. Len jej to niečim potreli, ale nevypaľovali. Ja som jej nasadila popri tom čistú hlivu ústricovú.

lubica285
autor
4. máj 2014

Asi to bude ta oslabena imunita.... uvidimeco ukazu vysledky z krvi..ale za kazdu radu dakujem ;)

leanax
4. máj 2014

@lubica285 ahoj, ako dieťa som mala na pravej ruke jednu veľkú bradavicu, náhodou v škole som si ju porezala pijakom, rozmnožili sa mi na predlaktí asi 50 malinkých bradavíc, hanbila som sa... pomohla mi žltá rastlinka, ktorá rastie všade, má žlté kvety a keď ju odtrhneš vyteká z nej žltá tekutina, s ňou som si tie bradavice potierala celé letné prázdniny, ono to hneď neumyješ ostávajú žlté flaky, ale pomohlo mi to, zmizli mi všetky, nemám ani jednu jedinú... teraz sa tým kvietkom potiera môj manžel a miznú mu tiež....

lubica285
autor
4. máj 2014

O tom som uz pocula. Tak teda skusim. Dakujem ;)

alena0305
4. máj 2014

@lubica285 Ja som mala kedysi bradavice na chodidle - a pomohla šťava z púpavy. Odtrhneš a potieraš tým mliekom zo stonky - aj viac krát denne.

maminag
4. máj 2014

@zita19 tiež by som poradila Duofilm, starší syn mal na nohe takmer 1,5 cm a pekne mu to tým duofilmom zišlo, dokonca nemá ani nijakú jazvu....

veriiii
4. máj 2014

@lubica285 ahoj, hmmm, neposlali ta na imuno, ide o virus,ale sa ti asi bud vracia alebo sa stale nakazis niekde, treba si posilnit imunitu..ale najprv vysetrit...pripravky na baze kyseliny salicylovej su ucinne,len si treba podla navodu vzdy vecer s tym pilnickom drevenym ,alebo ako to nazvat vzdy tu nadmernu vrstvu co vznikla zmakcenim z predchadzajucej aplikacii jemne "zbrusit" a potom zasa dat novu vrtsvu az do vymiznutia..a hej, aj duofilm je ucinny..

margieamatusko
5. máj 2014

ahoj, neviem ci si pocula o soli. Mne tak zmizla na dlani. Kazdy den raz az dvakrat som si miesto trocha navlhcila a potierala solou, taky "solny peeling". Pomohlo. Teraz sa mi vyhodila na tvari, ale kedze nepotieram pravidelne, nemizne potvora.

mejjus
5. máj 2014

ahoj, jednému synovi som to potierala žltou šťavou z tej rastlinky..super to zabralo . Keď mal bradavice zase druhí (cez zimu , takže rastlinka nebola) dávala som mu hrozienka na bradavice. Ćítala som , že sa majú hrozienka prekrojiť, a prilepiť na bradavice. Pomohlo to ... tiež som predtým skúšala všetko z lekárne aj z maďarska a nič nepomohlo... teraz kvitne tá rastlinka, tiež si potieram ruku teraz.. 🙂

soniatko
5. máj 2014

mne pomohol niekolkokrat duofilm

kiki68
5. máj 2014

mne pomohol ten tekuty dusik na domace pouzitie wartner, uz je to par rokov, krasne behom tyzdna bol pokoj 😉

lubica285
autor
5. máj 2014

No mne masticky a vodicky nepomahaju... dnes som volala dr. a odporucila mi nejakeho liecitela zo zvolena. Za skusku nic nedam..uz len beriem homeopatika a nepotieram. Som mlada baba a uz mam dojazvenu ruku. Takze dusikom a kadejakym inym vodickam odzvonilo :(

mamazem
6. máj 2014

Pozrite si tento článok: recept na odstránenie bradavíc - osobná skúsenosť: https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/mamaze...

lailaveve
8. aug 2018

Mam taky dotaz..synovia sa kupali u tety v bazene a bola tam aj prasesternica ktora mala na kolene bradavicu(alebo moluska-neviem ci moze byt aj len 1)..chalani tvrdili ze mala asi len tu 1 a v batzene jej praskla ci sa odluplo z nej..moja otazka znie...ked sa v tej vode kupali aj oni mohli sa nakazit pripadne je mozne sa v tom bazene este z vody nakazit ak ta osoba v tej vode uz nie je?...nikde som totiz nenasla ci chemikalie(chlor.tabletky,vlockovac,atd..teda veci ktore sa davaju do bazena)dokazu virus znicit alebo tam preziva dalej toboz ak je vonku tak horuco a teda aj voda je horuca...vsade len pisu ze chytite to v llavarnach saunach a podobne a preto treba mat svoj uterak a nosit slapky aj do sprchy a vyhybat sa kontaktu s infok.osobou no nikde som sa nrdocitala ze ci ten virus vo vode prezije a da sa nakazit aj len samotnou vodou...mam z toho nervy lebo teta vola chalanou kupat a ja sa vsemozne vyhovaram lebo mi je trapne povedat ze sa bojim aby u nej v bazene nechytili bradavice(teda sk ich uz nahofou nechytili po tom spolocnom kupani)😯..nechcem aby sa nahnevala slebo urazila lebo uz budem aj ja vyzerat ako taka paranoidna koza😕dakujem za vsetky rady a prajem krasne leto🌞

zdenin
21. sep 2018

Baby bozu byt aj toto bradavice? Ja uz neviem pri chodzi to pali a je to tvrde

kubaj
25. sep 2020

@leanax Lastovičník sa volá tá rastlinka 😉