Uz som z toho zufala. Pravidelne kazdy tyzden chodim domov z prace so strasnou prestrasnou bolestou hlavy, ledva prejdem par metrov, vraciam len co sa umyjem cistecom, hned grcam, toto urobim tak 3x, tak po 2hod sa to pomaly vytrati.
Z jednej zeny mavam pravidelne urieknutie, citim ked sa s nou stretnem, ze ma az pichne v hlave a od vtedy som vzdy ko. Snazim sa jej maximalne vyhybat, ale neda sa stale.
Chcela mojho priatela,on ju vzdy odmietal, podla mna ma kvoli tomu nenavidi a ziarli.
Prosim,co sa da robit aby som to stopla? Cervena mi nepomaha. Co este moze zabrat????
Hladaj zdravotny problem a nie urieknutie
@vierocka888 ja ju absolutne neriesim. Neverila som tomu, kym to fakt pravidelne neprezivam. Nic ine mi v tych stavoch nepomoze len cistec, ked sa v nom umyjem, zostane to ako rosol. Fakt to neni sranda. Ja nic nerobim ani na nu nie som zla, nic.. je to hrozny stav, verte
@beky1813 to nie je nicim inym. Nikdy mi nic nie je pokym ju nestretnem. Keby mi nebolo tak zle, ako dnes, neriesim.. od 10tej som dnes vsetko vyvracala a preslo ma to az o 17tej poobede kym som sa neumyla 2x cistecom. Neverila by som tomu, keby pred umytim oci nebol uplne ciri ako caj a po umyti cista huspenina!!!
@jana585 taketo stavy som mala aj ja z jednej kolegyne... vracala som, zle mi bolo... to je psychickeho povodu. Neviem teda ci si veriaca, ak si aspon trochu tak vies, ze ziadna cervena farba ani bylinky ti nepomozu. A to nie som nabozensky fanatik 😀 to s tou bylinkou je len placebo efekt lebo tomu veris.
Poznam tento stav velmi dobre. Je to velmi neprijemny pocit. A tiez stale vraciam ☹
To sú tzv. energetickí upíri. Treba sa vyhýbať kontaktu a to hlavne očnému. Nepozeraj sa dlho do očí. V tomto článku sa píše, že pomáha aj keď nosíš kameň tigrie oko.
https://www.woman.sk/relax/relax-ezoterika/trap....
Ako pise vyssie maminka janci05, kamene v tomto mozu velmi pomoct, kamen si treba pred pouzitim vycistit (v slanej vode) a nabit (bud na slnku alebo na mesiaci, navod obvykle najdes na nete vseobecne pri kamenoch). Mozes ho aj naprogramovat (vlastnou modlitbou alebo predstavou v zmysle nech ta chrani pred negativnymi energiami).
Dakujem baby, zozeniem si ho.
Modlitba - určite zaberie 100% najlepsie
@zamanitka suhlasim
Zeny,aj ja to mabam pravidelne..samorejme na zaciatku si dam tbl,ktora jasne ze nezaberie...🙄 potom saham na sv vodu,pomodlim sa,prezehnam.potom robim zapalky (ale kamoska mi povedala ze ja si sama poliecit vodu nemozem,ze to musi urobit ina osoba) ale ja to robim.a ak mi je este stale zle tak sa umyvam tiez v cistci..ale je to nieco strasne..ja tomu verim.pokial zila kamoskina mamka,ona mi liecila vodu..a ta ulava potom...na nezaplatenie
Žiadne kamene, žiadne bylinky, cistce a neviem čo ešte, pomôže tu iba modlitba za seba aj za tú osobu. Je to vplyv zlého, a tým že používaš tieto okultne praktiky ( čistec a pod. ) , ktoré sú tiež od zlého, sa len dostávas viac a viac pod vplyv zla, preto ti pomôže len modlitba - lebo len Boh je silnejší ako zlo a pred ním sa aj zlý skloní. Ale keď veríš okultnym praktikám, veríš vlastne zlu a utiekas sa o pomoc k zlému a tým si to cele ešte zhoršujes....
http://dlmapokoja.sk/uhlikova-voda-okultne-prak...
@gebrielka1 absolutne suhlasim!
...a ja som tieto stavy (bolesti hlavy, zavraty , zvracanie, na odpadnutie..) mavala pri neliecenom ocnom tlaku. Mozno skuste aj tam ;)
@jana585 Počúvajte pani, já vam poradím, vždy keď si myslíte že vás začína niečo mátať a ste podráždená alebo si myslíte že vás niekto neustále prenasleduje očáma, tak vás ovláda cudzia vôľa, chce na vás aplikovať cicanie energie, jednoducho si neustále opakujte túto vetu " cítim ťa, vezmi si energie koľko potrebuješ, odíď v mieri a nechaj ma na pokoji, amen " Za chvíľku pocítite úľavu a zbavíte sa tej pripútanej zlej energie, ktorá vás opantala. Dóležitá je len vaša psychika, žádne náramky ani amulety a iné hlúposti vám nepomóžu paňulka. Pri ešte silnejších urieknuťách pomáha aj panenka mária zavesená na krku ale len na červenej stužke. Musí byť na očách, stačí malý amulet čo predávajú farári. A treba si stále opakuvať tú zázračnú vetu čo som napísala.
na migrenu s vracanim su dobre cipky paralenu.. treba dat dva 500mg ak mas nad 60kg 😉
@jana585 mne pomohlo zmrazenie. Zober si uzatváratelný sáčok, na lístok trošku menší ako sáčok napíš meno a priezvisko dotyčnej osoby, vlož do sáčka a napusť do toho vodu úplne doplna. Uzatvor sáčok a vlož do mrazničky. Úplne ťa chápem, niečo podobné som aj ja zažila. Som veriaca ale červený náramok nosím neustále.
Asi budes mat na sebe nejake prekliatie za tej osoby,treba vyhladat niekoho kto ti to odstrani,su taki ludia co to vedia.ked ti to odstrani potom je dolezite pred kontaktom s tou osobou sa pomodlit aby si bola uchranena pred nou a nepozerat sa jej priamo do oci ale skor na stred cela...drzim palce,bohuzial to vobec nieje somarina treba to riesit..
Akoze nie ze modlit sa ale skor poprosit aby ta pred tou osobou ochranil....tiez by som kedysi neverila 🙂
Zdravotný problém - ako písali vyššie, tak fyzický - očný tlak, vysoký krvný tlak, tetánia a tisíce iných príčin. Minimálne by som absolvovala prehliadku u svojho obvodného lekára (platená každé dva roky zdrav. poisťovňou), kde ti zistia tlak, EKG, urobia krvný obraz.
Alebo je to všetko psychika - stres, panické stavy, to všetko dokáže vytvoriť obrovské fyzické problémy, simulovať až infarkt (nedokážem dýchať, pohnúť sa, migrény atď.) Psychika mi pripadá pravdepodobnejšia. Ak by si bola racionálny typ, potom smer psychológ alebo psychiater. Keďže vyzeráš skôr na "ezoterický typ", tak ti pravdepodobne akákoľvek psychologická starostlivosť veľmi nepomôže, lekár s tebou zrejme nedokáže nadviazať potrebný kontakt = verím si svojim predstavám. Súhlasím s dievčatami vyššie, že si to veľmi veľmi pravdepodobne spôsobuješ všetky ty sama - silná psychická reakcia na tú osobu. Sorry, neverím na urieknutia, bosoráctva a podobné "mytologické javy".
Presne preto su potom plne psychiatrie...ludia zacnu brat rozne hnusne lieky a to ich potom uz uplne zmagori namiesto toho aby sa inak hladala pricina...energia medzi ludmi jednoducho existuje aj zla a bolo to odjakziva ci tomu niekto veri ci nie je kazdeho vec...
Nechapem naco sem pises taketo veci, ked jasne je napisane v nazve diskusie: poradte nieco na urieknutia. Ked raz niekto neveri napr v Boha, tak logicky nebude ani chodit do kostala ludi presviedcat, ze Boh neexistuje. Pride mi tvoja reakcia preto maximalne z cesty a nepodstatelna!
Prestat verit takym hlupostiam ako urieknutie... jasne ze ta zenska ti dviha tlak a mas z nej nervy. To sa ti necudujem. Skus to menej prezivat, ved muz si vybral teba a nie ju, tak sa nabuduce na nu usmej, naseries ju tym viac 😉