Ahojte, čo máte overené na hnačky ? Je podľa vás endiex dobrý ? Tie ktoré ste ho vyskúšali tak koľko trvalo kým sa to ustálilo? Ďakujeme za normálne odpovede
Ahoj nám najviac pomohol NEKADEX
lieky neporadím, u nás len diéta - ryža a ryža s mrkvou, banán s horkou čokoládou do 24 hodín vždy zabralo pri bežnej hnačke, pri viróze diéta 3 - 5 dní
Podľa mňa Endiex je dobrý pre dospelých plus diéta.
Príčinu nevieme ani sami, pustili nám ho z nemocnice v pondelok kvôli úrazu ktorý mal, zlomeniny atď.. minuly týždeň začal v nemocnici hnackovat nasadili mu endiex a za jeden deň bolo po všetkom a ani stravu nemal upravenú, v pondelok prišiel domov a dnes chytili opäť hnačky ale je ležiaci takže nechodí na wc a nedá sa mu to ani zastaviť, stále ho to tlači. Preto že či mu mám aj ja opäť nasadiť ten endiex alebo čo vlastne urobiť 😏
@anka712 kludne pokracuj v liecbe Endiexom a chce to podavanie viac dni aby doslo aj k vylieceniu + nasadit aj probiotika na obnovu mikroflory odporucam NutrolinB.
Na hnacku je fobra aj Smecta, Enterina, Cierne uhlie.
A strava dietneho charakteru ako ryza, vyvar bez cestovin, horka cokolada, banany, suchare, cierny caj...
My pouzivame len endiex 🙂 vacsinou zaberie uz po dvoch tabletkach, ked hnacka trva dlhsie tak ako prevenciu proti dehydratacii pouzivame este aj Kulisek - rehydratacny napoj, ktory sa nam velmi osvedcil. 🙂
Chcem len upozorniť na čierne uhlie, je fajn avšak medzi ním a podaním endiexu ci iného liečiva treba dodržať pauzu inak liečivá nebudú mať účinok. Pri hnačke v prvom rade diéta (ryža bez soli ci použitia oleja, suchý rožok, tmavá kvalitná čokoláda,...). Endiex je fajn, pri ťažkostiach ho berieme my aj syn len treba dodržať aspoň 3 ci 4 dni diétu a brat ho. Postupne po prekonaní ťažkosti znova začať s ľahkou stravou.
Tak ja som už v takom štádiu,že pomôže iba čierny čaj,posledná záchrana.
Ďakujem baby, nasadili sme endiex, čierny čaj, diétu, užíva aj probiotiká, hnačka prešla ale dnes ho boli zase brucho, tak či bude mať normálnu stolicu, alebo ho boli preto že nemôže mať stolicu? Veď endiex to len upraví ale nezastaví nie?
Endiex u nás vždy zabral. Hlavne prvé 2 dni, aby sa telo nedehydrovalo. Potom už pomôže na doliečenie Hylak či Enterina či živočíšne uhlie.
a aka je pričina hnačiek? Pri viroze nam pomaha smecta či hylak....