Dievčatá prosím poraďte niečo na vybielenie zubov (okrem zubára). Viem že nič úplne nevybieli, ale aspoň o jeden alebo 2 odtiene. Ďakujem za rady. A prosím len naozaj iba niečo s čím máte skúsenosti.
crest pasiky
@vera55555 keď pijes veľa kávy a vina, skus dentálnu hygienu s pieskovanim, to zafarbenie môže zísť dole
@vera55555 ako ti radil niekto vyssie,dentalna s pieskovanim, ja tiez pijem vela kavy ale po hygiene su tie zuby fakt o dost belsie
@lubkovaandrejka
@kristinka92 mne to nezislo, tiez pijem 2-3 kavy denne, v zime cervene vino, po dent. hygiene a pieskovani rozdiel ziadny vo farbe. U mna zabralo len bielenie u zubara, ale bolelo to velmi.
@mirage fakt? A ako dlho ti pieskovali? Ja som isla raz inde na dentalnu ako bezne chodim a rozdiel pred a po nebol ziadny. Tak uz chodim len k tej jednej dentalnej hygienicke. 🙂 Hmmm. Ja pijem denne tak 4-5kav, ako kedy a tiez ich mam dost zafarbene. To by si mala pocuvat koment hygienicky, ale ona fakt robi,co moze, nech to je cim bielsie. Mierne mi pomohol bieliaci zubny puder s ciernym uhlim. Crest pasiky som pozerala na nete, recenzie na youtube, vyzeralo,ze pomaha,ale co ti ja viem. Bojim sa,ze si poskodim sklovinu, tak som si povedala,ze nebudem riskovat.😅
farba zubov závisí od minerálneho zloženia. Aj keby si si ich zodrala, budu mať svoju farbu. Môžeš si ich tými bieliacimi prostriedkami aj poškodiť
A mimochodom, tie žltšie zuby maju vraj lepšie mineralne zloženie