Ahojte vsetci, prosím poradte mi niečo na suché a strašne lámavé vlasy. Všetku možnú kozmetiku som už vyskúšala, vlasy si už nefarbím a do hola sa nechcem dať ☹
@tatianka_smolova ja som si na lamave vlasy kupila v lekarni pantenol.myslim ze celkom aj pomaha.Este mi poradil v lekarni aj vl.aktivator.Skus si to kupit.Nie je to ani drahe..a je aj dobre casto podstrihavat konceky...
Cau neviem ci mas vlnite vlasy lebo tie byvaju dost suche ja mam tiez chce to dat aspon zastrihnut konceky vlasov a pouzivat olej na suche vlasy samozrejme nie vo velkom mnozstve hlavne na konceky ja pouzivam dixi tmavy olej na vlasya nie je ani drahy 🙂
no to by aj mna zaujimalo co na tie moje vlasy ☹ mam ich prirodzene jemne vlnite velmi vysusene a lamave, a najnovsie zistenie po ostrihani na kratko je ze prestali uplne rast, za 4 mesiace mi podrastli mozno o 1 max 1,5cm som z toho zufala chcem spat moje dlhee hustee vlasy
inak nepomohlo ani prestat farbit ani olejceky ani vodicky ani vlasove masky a za obdobie cca 7-10rokov mam na hlave o polovicu vlasov menej ☹ 😒 😔 😕
ahoj, skus si vlasy pošetriť tym,ze uz nebudeš farbiť, ja si dávam gliss kur masku a dobre je vlasy vyživiť aj z vnutra, ja som objavila v dm drogerii vitaminy na vlasy Das gesunde plus- obsahuju zinok, kyselinu pantotenovu- su super a nie su drahé. ale dobrý na vlasy je aj zinok z lekárne. no a urcite si ich nefenuj, nekulmuj a nezehli. je to na dlho ale zase sa ti daju vlasy do poriadku 😵
končeky si podstrihávam pravidelne, ale viac si skrátit vlasy nechcem. tiež mám pocit akoby mi prestávali rásť. a chcem sa ešte spýtať či neviete o nejakých domácich maskách na vlasy, ako napr. zo žíhlavy. z čohho si ešte robievate masky vy?
vlasom škodí slnko,mráz.. chce to výživu.ak máš velký problém,tak to ti chýbajú vitamíny,poraď sa v lekárni.alebo pozri čo obsahuje strava s minerálmi a zaraď do jedálnička.na to šampon a maska nepomože.
Ahoj. "Vygoogli si " značku Moroccanoil. Majú veľa výrobkov, tak si vyber podľa typu tvojich vlasov. Je to drahšia vlasová kozmetika ale zázrak. Švagriná to použila keď jej kaderníčka "odpálila" vlasy a už po prvom použití sa jej každý pýtal ako si dala vlasy doporiadku. A to ich mala fakt v hroznom stave pôvodne - úplne krepové ako slamu.... Použila šampón, kondicionér a olejček na suché vlasy. Pá!
Ahoj, já jsme začala brát na doporučení kamarádky tablety Visabell, je to právě na lámavost vlasů. Beru třetí den, ale ona si je velmi chválila.
ja chodim kazde 3 mesiace na 4 - krokovu regeneracnu kuru vlasov a je to lepsie... a najma po kazdom umyti samponom, treba pouzit kondicioner a olej na suche vlasy a raz za tyzden masku na vlasy... tato kombinacia zabera, a to si vlasy umyvam kazdy den....
ahoj já si vlasy barvením neskutečně zničila a opravdu i po porodu proti padání vlasů a na hustotu a lesk, sílu mi vždy pomáhá a cenově je to dostupnější než kadeřník. http://www.hair-cosmetics.cz/gestil-wonder-rege...
Mne napríklad farbenie pomáha. Nemám potom take suché vlasy a lesknu sa. Treba ale používať ozaj kvalitné farby. A na moje vlasy mi veľmi pomáha sampon a balzam od schwarzkopf s keratinovym komplexom. Ten jediný používam, inak mám vlasy ako metlu. Ja mám este k tomu aj kucerave vlasy. A este jedna súper vec mi zabrala. A to je ta keratinova kúra čo robia kadernicky. Jediná nevýhoda je, ze je dost draha.
@paris3 konecne niekto kto si to dal spravit 😀 fakt to pomohlo?Kolko to trvalo kym ti to spravili?A potom ako dlho si citila efekt tej kury?A este prosim ta aka je cena,mne to kadernik proste nechcel povedat,tak si to ani neviem predstavit,ze kolko by to stalo tak na moje vlasy,diky
arganovy olej. fantasticka vec.
@diusik mne keratinova kura velmi pomohla. efekt bolo citit tak pol roka po kure, dokonca aj po dlhsom case mam stale vlasy o nieco lepsie nez pred kurou. je to ale zevraj individualne. aj cena je rozna, podla kadernika a dlzky vlasov, resp. mnozstva pouziteho materialu.
cela procedura trvala dost dlho, tusim cca 4 hodiny 😒
Co znamená všechnu možnou kosmetiku? a brala jsi i vitamíny?
Mne kadernicka doporucila kozmetiku creasoin od firmy trinity, sampon stal sice okolo 6 eur, tonikum nieco cez 10, ale oplatilo sa... Velmi som spokojna 🙂
Gestil Wonder a nějaký olejíček nebo tekuté krystaly do délek
Já mám výbornou zkušenost a používám už dva roky přírodní hedvábí ,,BIOSILK" je to k dostání v Douglass parfumerii nebo i na internetu, 150ml stojí zhruba 350 - 450,-Kč, ale dává se jen lískový oříšek, takže mi to balení vydrží skoro rok. Je úžasně výživné, ale při tom nemám zplihlé vlasy, naopak mám krásné, lesklé a pozdvihnuté vlasy a mnohem líp drží tvar, samozřejmě to jen nesmíte přehnat s množstvím, stačí opravdu kapička a můžete nanášet na celou délku vlasů i ke kořínkům, ať mají nějakou výživu. Navíc je tam tuším i UV filtr proti sluníčku. A hlavně při objednávání (kdyby náhodou) dávejte pozor, ať si objednáte bezoplachovou kůru, mají totiž i nějaké šampony a kondicionéry ve stejné krabičce, taky to poznáte podle ceny, tato kůra je z nich asi nejdražší a hodí se i na suchou kůži celkově píšou 🙂
na spodni cast vlasu je fajn nejaky olejicek (na trhu jich je hodne), ktery se v malem mnozstvi rozetre do vlhkych vlasu. Vlasy to nezatezuje, jsou to moderni pripravky. A ja osobne jsem uz leta spokojena s maskou (pouzivam pri kazdem myti misto kondicioneru) od Lorealu absolut repair (je to misto balsamu).
Tolik lakavych vyrobku je tu popsanych,ze tezko bych se rozhodovala 😉 Obecne na vlasy je velice ucinne jist kombinaqci vitaminu vapnik,horcik a zinek (v lekarnach).
domáci recept ,ale nemám ho ešte odskúšaný http://www.mimibazar.sk/navod.php?id=255
Ahoj, souhlasím s tím olejíčkem, to fakt zvláční a dodá lesk. Jinak na vlasy je dobré taky brát vitaminy B, ideálně v pivovarských kvasnicích - prodává se to jako Pangamin.
@tatianka_smolova daj si ostrihat kratky damsky uces 🙂