Poraďte niečo na stres

eli263
18. nov 2023
Používateľ eli263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eli263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť niečo na stres už som zúfalá nejaké lieky alebo čo prekonala som črevnú virózu hnačky bolesť brucha užívala som Reasec a ešte ho užívam bojím sa ho vysadiť že čo ak ma bude preháňať atď a tým aj sa bojím jesť jem menej ako predtým viem že je to v hlave vždy keď na to pomyslím má chytí strach viete čo by som mala robiť snažím sa byť v pohode mám rodinu nechcem ísť k lekárovi tak by som skúsila niečo prírodné a nenávykove ďakujem za každú radu

simca06022011
18. nov 2023

Reasec sa na užívať chvili kým neprejde hnačka. Ja som ho beala iba cca 3-4 dni. Kedy si mala črevnú virozu? Véd aj bez liekov väčšinou prejde do týždňa.

medda_beda
18. nov 2023

Na stres vyskúšaj užívať vitamíny ashwagandha.

janinah
18. nov 2023

Reasec určite nie je liek na prevenciu.hned ho Radim vysadiť.Skus Persen Forte

majamat
18. nov 2023

tiez odporucam Reasec vysadit, je navykovy.

v 1 baleni nei je vela tbl., ako ich uzivas? koko baleni si mala? ved to envydrzi dlho.

majlo1234
18. nov 2023

Si nervozna kvoli tej prekonanej crevnej viroze iba? Ak ano, par dni si daj dietu plus nejake dobre probiotika na obnovenie mikroflory a bides v poriadku. Je to neprijemne, ale mratko trvajuce

diewcatqoo
18. nov 2023

Ty by si mala v prvom rade riesit svoje psychicke zdravie. Uz minimalne mesiac tu zakladas temy o traveni a o tom, ako preventivne uzivas lieky na akutnu hnacku, pretoze si mala kedysi hnacku a teraz mas strach z toho, ze ju zas budes mat. Pride ti to ok? Riesis tento problem uz s odbornikom? Ak nie, pre vlastne dobro by si mala zacat. Lebo uzivat preventivne taketo lieky len zo strachu fakt nie je ok a rozdrbes si travenie tak, ze budes rada, ked z toho bude len dlhodoba hnacka. A este budes aj nonstop v strese.

eli263
autor
18. nov 2023
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eli263.

@diewcatqoo to ma akože plašíš aby som zas mala ďalšie stresy? Či čo? Hnačku som mala pred pár dňami v pondelok mi ich lekár predpísal

diewcatqoo
18. nov 2023

@eli263 od oktobra riesis, ze beries preventivne imodium, lebo si mala pred casom hnacku. Pride ti to normalne? Ja ta nechcem plasit, ani nic podobne, ale ked nedokazes prekonat strach z hnacky, tak ten strach ries s odbornikom a nenapchavaj sa preventivne takymito liekmi, lebo si travenie dokasles uplne.

majamat
18. nov 2023

@eli263 nielen od oktobra. hoci tam bola dlha pauza,a le uz aj v juli minuleho roku mas nejake prispevky ohladom travenia. a teda teraz okrober november opakovane tie site orazky. toto nie je vporiadku.

travenie je mimoriadne citlive na psychicky stav. ved uz deti v skole pred skuskou mavaju hnacky, ci bolesti zaludka.

eli263
autor
19. nov 2023

@diewcatqoo tak čo mám robiť? Ako to mám prekonať?či existuje niečo voľnopredajné

diewcatqoo
19. nov 2023

@eli263 no ved ti pisem v oboch prispevkoch vyssie, co mas robit. Vidis, ze sama to nedokazes prekonat, tak navstiv odbornika. Ist k psychologovi/psychiatrovi nie je hanba.