Ahojte, prosím pekne. Vie mi niekto poradiť niečo pre rast vlasov? ( len žiadny predajcovia dakujem).
Mam veľmi zničené vlasy farbením, viem ze ich musím ostrihať, lenže sa bojím ze mi potom ostanú krátke nakoľko ani pred farbením mi nejak rýchlo nerastli.
Tiež by som chcela poradiť niečo na stvrdnutie nechtov na rukách, mam ich jak papier. Na nohách sú v poriadku len na rukách ich mam mäkké. Používala som aj lak na starnutie aj sérum no nepomohlo mi to vôbec.
Očividne mi chýba nejaký vitamín na vlasy a nechty vedeli by ste mi poradiť ďakujem krásne. A pekný deň!
@nathaly098 zinok selén
@nathaly098 Zinok robí divy už po pár dňoch.
@nathaly098 skus Biosil plus https://www.benulekaren.sk/naturvita-biosil-plu...
Vyskúšaj lacnejšie varianty- z dm, biosil, revihair, gs eladen. Ak nezaberu (ako mne) tak ja mam overenú Veniru a aj bloom hair či Queen hair. Už po mesiaci používania mam pevné krásne nechty a po 3m rastu vlasy ako divé a konečne nepadaju. V e nitra na 6m ma vyšla do 50€( vychytala som ale zľavu ku dňu matiek)
Ďakujem Vám veľmi pekne ste zlaté. Dám na vaše rady a začnem s DM a zinkom. Ak náhodou nepomôže skúsim veniru, hneď som všetko začala Googlit tak uvidím co pomôže. Ale veľmi pekne ďakujem🙂
@nathaly098 "Mam veľmi zničené vlasy farbením, viem ze ich musím ostrihať, lenže sa bojím ze mi potom ostanú krátke nakoľko ani pred farbením mi nejak rýchlo nerastli."
Vlasy ti rastú a stále rástli, ale ak sú zničené, tak sa olamujú a zdá sa, že nerastú. Takže ostrihať plus vitamíny, čo ti tu už poradili, iste zaberú.
@nathaly098 Ak Ti môžem poradiť, zinok chelát, v tejto forme je vysoká vstrebateľnosť, na rozdiel od obyčajných. Cenový rozdiel nie je dramatický.
Ahoj, mne pomoholi Revalid tabletky v kombinacii s The Garden vlasovým sérom. Trvalo to síce dlhšie, 2-3 mesiace kým bolo vidno rozdiel ale stálo to za to. Neviem, čo zaúčinkovalo viac, či Revalid alebo The Garden ale ako kombo super 🙂
@daridari11 ďakujem pekne skúsim
@predavamknihy No super, ďakujem za radu. Hlavne takú z vlastnej skúsenosti🙂 tých vitamínov a prípravkov je na internete veľa a nechcela som zbytočne vyhadzovať € za niečo co by moc nepomohlo vďaka
Vlasove hnojivo tabletky, sampon a serum. Pripadne cesnakovy sampon
@nathaly098 Dobrý deň, prajem.
Išla by som do prírodnej kozmetiky. Ale do takej 100%. Na vlasy sú výborné tabletky z dm. Myslím, že by aj na nechty mali pomôcť.