Poraďte niečo na padanie vlasov

tinulienka.t
8. máj 2018

Poprosím Vás neviete mi poradiť niečo na padanie vlasov o chvíľu nebudem mat žiadne ďakujem

sonicka96
8. máj 2018

cesnakový šampon 🙂

tat_ia
8. máj 2018

cesnakový šampón, v prípade záujmu, rada ponúknem

zemislava
8. máj 2018

@tat_ia to je daka blbosť, za 27 dni vlasy narastú maximalne o 1,5 cm a nie o 15 ako na obrázku

tat_ia
8. máj 2018

@zemislava je to foto od ludí ktorý ten šampón použivajú, niečo na tom určite bude ked si pozriete aj druhú fotku, tiež však mohlo mat dievča na 1. fotke bud epšie rozčesané alebo vyžehlené vlasy, v každom prípade je však výsledok viditelný, mám to z vlastnej skusenosti 🙂

zemislava
8. máj 2018

@tat_ia pomoct to môže ale určite to neurychli rast vlasov viav ako je fyzicky možné
Ani nechty človeku za mesiac nemôžu narasť o 10 cm a vlasy už vobec nie
Možu sa posilniť vlasové korienky a tým pádom menej vypadávajú už vyrastené vlasy ale určite za mesiac nenarastú o viac ako 1,5 cm

sonicka96
8. máj 2018

@tat_ia ty si myslíš že to vlasy prestanú padať za mesiac??? Nefarbiť si ich,netrhať hrebeňom, nefukať fenom, žiadne copiky ani vrkoče a budú lepšie vyzerať...ale ten cesnakovy šampon je vynikajúci na tvoj problém 🙂 niečím začať musíš aj chceš nájsť niečo čo ti pomôže, skús ho a neoľutuješ 🙂

tat_ia
8. máj 2018

@sonicka96 ja som nepovedala že uplne ale je tam výrazná zmena, a áno ten šampon je k tomu velmi nápomocní

sonicka96
8. máj 2018

Ježkove, teba som nechcela označiť 😂😂😂 veľmi sa ospravedlňujem 😐😐
@tat_ia

kathy93
10. máj 2018

Buď šampóny značky Milva alebo potom z lekárne taká vodička volá sa to Biohar 🙂

kathy93
10. máj 2018

A čo sa týka Milvy tak určite radím chininovu radu ale ten Biohar je inak super ale treba to používať každý deň

cartridge
10. máj 2018

@tinulienka.t Ak máš možnosť, choď niekde do hory, kde rastie obyčajný lopúch, vykop koreň, doma očisti od hliny a zalej liehom alebo borovičkou 🙂. nechaj odstáť na tmavom mieste cca 2 týždne a potom len masíruj pokožku hlavy. Nehovorím, že mi narástla "levia hriva", ale myslím, že mi trošku zmiernilo vypadávanie vlasov, keďže ja mám dlhodobý problém s vypadávaním.

kathy93
10. máj 2018

A na rast vlasov je vraj dobrý vitamín B možno to pomáha aj na vypadávanie treba zistiť v lekárni 🙂

michaelagk
10. máj 2018

@tinulienka.t skôr ide o vnútorný problém ... doplň železo 50mg denne a selen so zinkom. A taktiež lopuchova voda je top!

tinulienka.t
autor
10. máj 2018

Ďakujem pekne za rady už mám vitamíny myslím že to bude aj tým že som dosť schudla 36 kg

nuska
13. máj 2018

Treba patrat hlavnne po probleme. Ste po porode? Kojite? Tak potom je to nedostatkom mineralov v tele. Deticky si beru tieto mineraly a tym dochadza k padaniu vlasov. Ak chcete viac poradit ohladne znacky, ktore su naj napiste, nech nerobim reklamu 😉

zuzkamargit
14. máj 2018

doplnit mineraly, kvalitnym pripravkom. Inak, cesnakovy sampon spolu s maskou a serom rada posuniem dalej za 1/2 cenu, 1x pouzity, nesadol mi

katrin21
14. máj 2018

Milva jednoznacne..a daj si spravit krvny obraz, ci nie si anemicka..

pavolpazican
22. máj 2018

manželke pomohol Šampón proti vypadávaniu vlasov SATINIQUE

mbta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadus_ka
9. jún 2018

@tinulienka.t lepsie a pestro sa stravovať