Poraďte mi niečo účinné na bolesť zubov

cucoca
4. jan 2021

Dobrý deň,od včera ma bolí zub a mám aj opuch , nemôžem ani poriadne otvoriť ústa ani sa smiať lebo to bolí, užívam na bolesť Ibalgin rapid ale ten mi veľmi nepomáha,neviete mi niečo iné poradiť Ďakujem

natalka25122017
4. jan 2021

@cucoca skusila si flector alebo su take kvapky silne ale tie su iba na predpis mne tie zabrali

nika82
4. jan 2021

ucinne je jedine zubar, od bolesti nalgesin s

klarka56
4. jan 2021

keď už je tam aj opuch, tak zubár/zubná pohotovosť

eskop
4. jan 2021

@cucoca cesnak alebo klincek dat na ten zub

matka1961
4. jan 2021

Propolisova tinktúra rozriedena vo vode🙂 v lekárni cca 4 éčka (mne nič iné nezabralo) a samozrejme smer zubár keď sa bude dať🙂

andy1985
4. jan 2021

Mne pomohlo flector ja som to zažila pred mesiacom, Ibalgin tiež bol dobrý ale flector bol lepší

hettinka
4. jan 2021

@cucoca pomoze navsteva zubára. Lieky len prekryjú bolesť na krátky čas.

xena0
4. jan 2021

Zubár

ndrag
4. jan 2021

Zubar. Snad nechces aby sa ti zapal rozsiril niekde inde do tela.

sashka22
4. jan 2021

@cucoca ak nekojis tak Valetol je presne na zuby. Ja momentálne ale musím prežívať na klinčekoch v alpe, ktoré požujem na bolavom zube, alpa na vate v uchu na tej strane a v najhoršom Paralen, keďže iné nemôžem, nakoľko kojím.

avril299
4. jan 2021

na to treba nieco silne ako Flector, ale ked mas opuch cim skor ku zubarovi, lebo ten zapal sa moze rozsirit dalej a potom to bude len horsie, drzim palce

3petka
4. jan 2021

@cucoca mne keď trhali osmičku - v podstate chirurgický zákrok tak mi pomohol jedine nalgesin s. Po som nemohla ani otvoriť ústa tak som si ho rozpučila do vody a vypila a zabral za chvíločku