Poraďte mäkkú zubnú kefku

29. aug 2021

Ahojte poradite dobru hlavne makku zubnu kefku ma zuby? Roky pouzivam Elmex makku, ale v poslednej dobe to nie je ono akoby zuby ani necistila a obcas krvacam a to nemam ziadne problemy so zubami. Mala som aj Curaprox ale tiez ma neoslovila. S ktorymi ste spokojne ktore su naozaj jemne a makke a zaroven vycistia zuby? 😔

pribinak
29. aug 2021

Sonicka kefka a program sensitive

autor
29. aug 2021

@pribinak dakujem za tip, skor som mala ba mysli klasicku kefku

leniel
29. aug 2021

curaprox nemajú konkurenciu pre mňa. Najnovšie má cez 12000 štetín, jemnučká, skvelá

gdpr
29. aug 2021

Raz som mala parodontax extra soft a v porovnaní s curaprox ktoré roky používam bola o dosť jemnejšia. 2x by som ju nekúpila lebo bola na mňa až príliš mäkká ale inak som bola spokojná

wikus
29. aug 2021

meridol

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskajerry
29. aug 2021

curaprox

bara_borka
29. aug 2021

čistíte aj medzizubnými kefkami? ďasná krvácajú nie kvôli tomu, že čistíte, skôr r naopak, krvácajú preto, že čistíte nesprávne alebo málo. odporúčala by som návštevu dent hygieny. kde je zubný povlak nedostatočne odstránený, ďasná reagujú zápalom, čiže krvacaju.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nairia
29. aug 2021

za mna jednoznacne curaprox myslim ultra soft

hennyinnsbruck
29. aug 2021

Ja pouzivam detsku kefku ☺️

tara42
29. aug 2021

Curaprox.

evaachesa
29. aug 2021

Curaprox klasická kefka (ultra soft) a potom ešte Curaprox jednozväzkovou kefkou (single) dočistím/vyleštím zuby. Bez nej to už nie je ono 😃

patus_2
30. aug 2021

Skús vyskúšať Tepe, podobne curaproxu, len majú užšiu hlavicu, dajú s ňou dobre vyčistiť aj zadné zuby. Určite hľadaj ultra soft kefky a ak ďasná krvácajú, skús dentálnu hygienu a riešiť príčinu toho prečo ide krv 😊

dominikatomas
30. aug 2021

@patus_2 sonicke kefky nicia sklovinu a dasna kto ma slabsie zuby. Najlepsie je si kupit kefku curaprox 3690 typ to je velmi mqkka.mne pomaha odvtedy nenam problem s dasnami ani kazmi.pravdaze pouzivam aj medzizubnu kefku ale nenici mi to dasna ani zuby.
Mala som sonicki kefku a podrazdilo mi to dasna aj zuby takze urcite neodpourucam kto ma nabehy na krvacanie dasien a bolesti zubov

patus_2
31. aug 2021

@dominikatomas ale TePe nieje sonicka kefka, ale úplne klasicka, len má užšiu hlavicu ako curaprox 😊

ibrunova
31. aug 2021

Curaprox 1560