Ahoj babulky
Mam strasne suchu plet supinkuje sa mi
Poradite daky super makeup na suchu pokozku ktory vasej pleti robi dobre?
Mamina moja ma ten isty problem
Tak ak by ste mi vedeli povedat nejaky super kryci na suchu pre mna kedze mam flakatu tvar
A maminke malo kryci taky jemny na zjednotenie tiez na suchu 😊
Plus tie ktore sa vyznate nejaku super podkladovu bazu co vam pomaha tiez na suchu
Dakujem za rady fakt pomoze kazda jedna rada 😊
Ta od rimmel je lahucka, myslela som tu od max factor ze je tazka, ano stiahne riadne aj pory vyplni, len strasne zmatnuje, pred nou musim nakremovat tvar inak by som nerozotrela makeup..ale ked dam tu od rimmel ani krem nemusim.predtym davat 🙂 TheBalm stoji 24 eur no sialena cena..este ma napadlo ze super baza je aj od gosh taka oranzova, cena 16 eur ale v kombinacii s ich makeupom je to super 😉
NUNIK25 je to facefinity primer 😉
Ahoj janhe. Na suhu plet odporucam fluidný make-up v hubke od Yves Rocher. cca 15 eur. Je veľmi hydratačné, vytvára efekt mokré a zdravej pokožky.
Tiež mám problém, ako vy-koža vločiek. V týchto miestach davam silnou vrstvou výživný krém. Mám primer od Balm, od Gosh, od NYX .... ale nic ne pomoha v zime. nepoužívajte krémy s vysokým obsahom kyseliny hyalurónovej a glitsirina, pretože suchý vzduch vytiahne z kože.
"nepoužívajte krémy s vysokým obsahom kyseliny hyalurónovej a glitsirina, pretože suchý vzduch vytiahne z kože" - v zime, kedy je kúrenie pracuje a veľmi suchý vzduch v miestnosti.
Ahoj, ja mozem odporucit gosh xceptional make up, je lahucky, kryje, nerobi supinky, ziadna maska, ziadna alergia.. ja ho pouzivam uz 3 roky..a co sa podkadovej bazy tyka, dlho som pouzivala od rimmelu ale nejak mi prestala vyhovovat, ale zacala som flakat starostlivost tak asi preto 😀 Teraz mam od max factor ale je dost tazka, na suchu plet neodporucam ale najlepsia baza je od TheBalm, mala som ju raz a je to pecka najlepsie co som kedy mala, len cena je sialena preto som ju uz nekupila 🙂