pred 3 týždňami mi začalo prechladnutie, kasel, sople, po tyzdni som bola vporiadku avsak kasel mi ostal, hlavne v noci som sa budila na dusivy kasel, brala som solmucol prasok, vyzeralo, ze sa to zlepsuje a v nedelu (vcera) vecer som nevladala dychat poriadne, beriem bromhexin kvapky, ked som si lahla na bok, dych sa mi upokojil a dalo sa mi normalne dychat, avsak dnes rano opat, presla som len na wc a zas som nevedela zhlboka dychat, pri lezani na boku tento problem nemam, kaslem stale, stale mam dusivy kasel s obcasnym hlienom. teplotu nemam, ani bolesti. K obvodnemu lekarovi ist neviem, dakujem
Po 3 týždňoch kašla a probléme s dýchaním tá má osobné vyšetriť lekár.prvu vec čo sa tá opýta bude covid test.
Možno budeš potrebovať antibiotika na covid teste si bola ?
ahojte, mozno sa to niekomu zide, zacala som si davat parkrat denne inhalator atrovent na roztiahnutie dychacich ciest a stoptussin na spustenie kasla, zabralo to, momentalne po 2 dnoch odkaslievam, atrovent si davam len obcas po silnejsom kasli alebo v noci, zadychavanie ustupuje, citim sa uz lepsie, zacina sa vracat aj chut do jedla. Dakujem vam za rady.
Ahojky, ak sa Ti neda ísť k doktorovi, mozes mu aspoň zavolať. Poradi ak cez telefon. Mne od kašlu velmi pomáha naparovanie poprípade inhalator a na noc zvlhcovat vzduch v spálni. Skore uzdravenie zelam😘